Caute kocky, chcela by som sa opytat, ci by ste mi nevedeli poradit , kde by som si mohla kupit leginy ktore su velmi uzke ale aj dost dlhe ( som na svoju vysku dost chuda). Potrebujem ich nosit par dni v robote a ked su mi kratke strasne ma to znervoznu
ja som raz mala jedny z HaM, tie boli super, ale už tam nemajp také dobré.. a ešte jedny mám z New Yorkeru, tiež sú v pohode ale tiež nie sú až také dobré ako by som si predstavovala, ale najlepšie, čo som našla
nechapem, ako ti mozu byt kratke, ked mas len 168cm na taku vysku ti musia byt dobre take S-Mka, aj ked si chuda ako vravis...ja mam o 10cm viac a skor mne byvaju kratke veci-hlavne vrsky, ale tak gate akekolvek najdem v pohode ja a musis aj ty a chcela som napisat, ze v sportsdirect maju dobre a kvalitne, lenze ja leginy nosim nanajvys tak na sport a skor jednofarebne ako cierne a na bezne nosenie ich nekupujem, tak neviem...
@otvoreneokno uznavam, ze napisane to takto po precitani znelo divne, ale mala si si vydedukovat, ze som myslela inej farby nez cierne a jednofarebne ja som bola asi duchcom nepritomna, ked som to pisala
Ahojte baby, ja som mala tiež problém zohnať legíny, ktoré by mi sadli perfektne na postavu a boli dostatočne dlhé a to mám 167cm. Kamoška mi poradila eshop, kde majú fantastické legíny » www.bestform.sk/nebbia-leginy/...
Materiálovo, strihovo sú skvelé, mám ich akurát po členky (predtým čo som mala boli skoro všetky nad členkami a vyzeralo to blbo) Nosím ich nielen do ftika, ale aj bežne do práce, aj von.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.wayfarer.sk/produkt/leginy-...
su fakt zaujimave ale ja som myslela take obycajne cierne leginy to som tam zabudla dodat
to su vsetko kratke odtial ale dakujem za radu
profil som vyplnovala pred 5 rokmi
hej lenze ja to mam rada ked je mi to uplne dlhe nieze sa to vyhrnie tak ku clenkom ako tie z calzedonie porom mi vidno zaciatok ponoziek
Materiálovo, strihovo sú skvelé, mám ich akurát po členky (predtým čo som mala boli skoro všetky nad členkami a vyzeralo to blbo) Nosím ich nielen do ftika, ale aj bežne do práce, aj von.