@indifferentgirl ? to co za zancky ? s takými cenami soms astretol akurat tak v kenvele este, ale pridem do gin tonicu a 70€ za mikinu, north finder okolo 40 a viac, cropp tiez okolo 40 ... ale 15 ?
@najivna bohuzial, ale tak su vypredaje a tam uz sa da za normálne ceny nakupit
@indifferentgirl lenze aj v znackach je rozdiel, ked su tie luxusne znacky a take no proste tak nekupis za tak malo.. a co su tie obchody take lacnejsie ze trn clp gate new yorker atd. tak tam kupis lacnejsie
@sasi2680 ja viem, že nie, preto sa to oplatí fakt len vo veľkom :/
@lenkaska1 ja viem, že je v značkách rozdiel, nehovorím o tých fakt značkách, hovorím o veciach ako nike, puma, blabla, o ktorých sa dá v podstate hovoriť ako o značkových, ale v živote by som za niečo také nevysolila niekoľko desiatok €, keď môžem menej, ale aj keď nemôžem
Všetky značky sú rovnaké, aj kvalita je rovnaká...Prečo vlastne kupovať značkové? Všetky sú Made in China..takže čo...Všetky vydržia rovnako..Značkové sú zbytočne drahé, takže
@domciqa mala som botasky z Deichmannu za 800 korún, vydržali mi dva mesiace, a mám Adio už hádam aj dva roky .. a Nike tiež vyzerajú skoro ako nové aj po roku..
@sasi2680@39 proste pravda je taka že ako čo a ako ktora bota... deichmann ma veci skor sezonne, že na jeden rok, ale určite lepšie ako činak, lebo v deichmanne sa daju veci dobre vyreklamovat. tenisky nike jedny mi vydržali asi 20 minut chodenia a potom som skackala dom na jednej nohe, lebo na tej druhej som ich mala uplne do krvi ze som nemohla ani chodit, katastrofa a tie druhé nike co som mala tak tie tiež nič moc kazda bola ina nemali rovnaky tvar, co som si vsimla az po case a premokali, no je pravda ze to neboli specialne do dazda ale mamina mala lacoste atie vobec nepremokaju.
btw z deichmannu mam jedny super cizmy ktore mam uz druhy rok a uplne vsetko vydrzali ani nepremokaju a to v nich kazde rano bezim na elektricku po uplne otrasnom chodniku na ktorom sa kazdu chvilu potkinam
lol ja sa uplne smejem na celej tejto diskusii ja tu davam uplne odveci prispevky o obuvi co vobec nesuvisi s tou mikinou a nielen ja ale aj ini čo sa z toho vyklulo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
problem?
@fxx diky
@3mm jaaaaj jasne stitok s napisom ztrojnasobuje cenu cohokolvek ako som len mohla zabudnut
@indifferentgirl O_o ake značky?
@sasi2680 ja viem, ale tak si myslím, že keby už niekto ozaj chcel, tak naobjednáva veľa a to poštovné sa tam potom stratí v porovnaní s našimi cenami
@najivna bohuzial, ale tak su vypredaje a tam uz sa da za normálne ceny nakupit
@3mm všeliaké, ↑
@sasi2680 ja viem, že nie, preto sa to oplatí fakt len vo veľkom :/
@lenkaska1 ja viem, že je v značkách rozdiel, nehovorím o tých fakt značkách, hovorím o veciach ako nike, puma, blabla, o ktorých sa dá v podstate hovoriť ako o značkových, ale v živote by som za niečo také nevysolila niekoľko desiatok €, keď môžem menej, ale aj keď nemôžem
BTW!! vyrobne cena tej mikiny je mozno 5e (moj odhad)
@indifferentgirl to je pravda
teraz v týchto značkovejších chodím celý rok a držia..