Ahojte, rozmýšľala som nad čižmami z CCC Lasocki, ale viem, že veľa ľudí sa sťažovalo na kvalitu... tak kde kupujete topánky vy a či ste spokojní s kvalitou
Naposledy som kupoval asi v Intersporte alebo Sportisime. Ale mam dojem, ze ani tak nejde o to, kde to kupujes nez co kupujes. Ja som tam kupoval New Balance a to su topanky s ktorymi som po dlhsej dobe spokojny. S CCC a Deichmann mam iba zlu skusenost. To iste aj Bata - ten ma sice pekne veci, ale kvalita nic moc. To ostatne neviem, ci som niekedy kupoval.
Mam z Deichmanu zimne asi za 30€ a su nahovno potom mam botasky z lidlu a z kauflandu za 10-11€ a su ok a este mam sandale storocne z obchodu co nepoznate asi (SIMBA v Malackach) a slapky neviem uz odkial asi od vietnamcov a drzia uz ale 10 rokov a este jedny sandale zo Sportisima v akcii asi za 12€ a zatial drzia druhu sezonu
ASOS, zalando, zoot síce som ti nedala presnú značku, ale mne to vyhovuje sa prehrabávať všetkým na jednom mieste Vypísané značky nemusím nikdy som s nimi nemala dobrú skúsenosť hlavne deichman a CCC a ak sa jedná o topánky na zimu bieda.. :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov