Kde sa da sťažovať na zavádzajúce informacie v topkach?
Uz ma to fakt sere. Topky dávajú informácie verejnosti, ktoré nie su pravdive! Teraz sa tam objavil nemenovaný článok ktorý je uz fakt ...... moc.........
Médiá nemajú právo vymyslene informacie podávať verejnosti a zavazat taktopreto sa pýtam......... Kd
@10 nemas citat slovenske bulvarne sracky, tvoja chyba ked si ovca a stracas cas novinarskym hnojom, keby ja mam riesit kazdy srackovy clanok co som v zivote precital, tak sa na sud mozem ako zalobca rovno odstahovat
@7 nam v skole povedali ze treba citat aj topky, lebo spravny politik vie aj co zaujima jednoduchsich ludi tak citavam topky, ale niekedy uz mam alergiu na slova bradavka, zadocek a vykuknut
XD Ja na topkach citam povecsine len titulky. Aby som cital clanok tak to musi byt poriadna prkotina XD
@kittyboo a na vykricniky! XD A najlepsi titulok: "Sexi šelma z Búrlivého vína odhalila krivky: Juuuj, ale čo ten faldík?!" Este dnes sa smejem ked si nan spomeniem XD
@vytvoreniestranky
polícia, trestné oznámenie o šírení poplašnej správy, pokiaľ možno hromadné, je asi najefektívnejší spôsob.
ale to si musíš vyčíhať nejakú konkrétnu ktorá pod to spadá, ako napríklad boli tie pičoviny o ruských bombardéroch nad európou vtedy.
a potom do toho nenánpadne zapojiť aj tie ostatné veci.
plus výhoda že mnoho ľudí už o tom všademožne kecalo, dokonca aj pod tými článkami, čiže keby niekto zdvihol prdel a fakt ho podal, a potom len hodil ľuďom link nech pod neho pridajú svoj podpis, tak by to mohlo mať efekt.
@midnight takže to sa mám ísť sťažovať na políciu?
Hmm. Dobre. Uz som nasiel nepravdivý článok čo síri poplasnu správu. Je cast konať!
Ale zaujíma ma že musím mať 18 na tu sťažnosť? Ak hej tak zavolá môj brat takže aj tak neni problém
A to musím prísť priamo na stanicu alebo stačí zavolať 158?
Sorry sa takéto absurdné otázky ale chcem sa uplne ubezpečiť aby vsetko prebehlo hladko.
A začínam zhánať nových členov na tuo sťažnosť.
Ako sa dá hromadne sťažovať?
To musíme 20-ti prísť na stanicu?
nie, to je normálne regulérny formálny dokument/formulár, alebo proste napíšeš (vzory sú na nete) trestné oznámenie či čo ohľadom zločinu/priestupku či čo to je šírenia poplašnej správy. môžeš poslať aj poštou, môžeš im to doniesť aj ručne, ale proste je to papier, nie že prídeš a na recepcii si zapindáš.
"Ale zaujíma ma že musím mať 18 na tu sťažnosť? Ak hej tak zavolá môj brat takže aj tak neni problém"
neviem ale predpokladám že musíš. a nezavolá, viď predošlý odstavec. je to proste úradný dokument.
"A to musím prísť priamo na stanicu alebo stačí zavolať 158? "
viď prvý odstavec.
"Ako sa dá hromadne sťažovať?
To musíme 20-ti prísť na stanicu?"
viď prvý odstavec. hromadné trestné oznámenie je nejaká iná forma toho dokumentu, predpokladám že miesto toho že tam budeš podpísaný len ty tam budú podpísaní všetci tí čo sa sťažujú.
20 nie je nič moc, teda, je to niečo, ale na to aby to dakto bral seriózne odporúčam zohnať 100 a viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Horšie jak tv nova pomaly(tá je aspoň vtipná)
tAK POTOM HURá NA VEC
@kittyboo a na vykricniky! XD A najlepsi titulok: "Sexi šelma z Búrlivého vína odhalila krivky: Juuuj, ale čo ten faldík?!" Este dnes sa smejem ked si nan spomeniem XD
aktuality a hnonline su urcite 100x serioznejsie ako nejaky Trapky
polícia, trestné oznámenie o šírení poplašnej správy, pokiaľ možno hromadné, je asi najefektívnejší spôsob.
ale to si musíš vyčíhať nejakú konkrétnu ktorá pod to spadá, ako napríklad boli tie pičoviny o ruských bombardéroch nad európou vtedy.
a potom do toho nenánpadne zapojiť aj tie ostatné veci.
plus výhoda že mnoho ľudí už o tom všademožne kecalo, dokonca aj pod tými článkami, čiže keby niekto zdvihol prdel a fakt ho podal, a potom len hodil ľuďom link nech pod neho pridajú svoj podpis, tak by to mohlo mať efekt.
Hmm. Dobre. Uz som nasiel nepravdivý článok čo síri poplasnu správu. Je cast konať!
Ale zaujíma ma že musím mať 18 na tu sťažnosť? Ak hej tak zavolá môj brat takže aj tak neni problém
A to musím prísť priamo na stanicu alebo stačí zavolať 158?
Sorry sa takéto absurdné otázky ale chcem sa uplne ubezpečiť aby vsetko prebehlo hladko.
A začínam zhánať nových členov na tuo sťažnosť.
Ako sa dá hromadne sťažovať?
To musíme 20-ti prísť na stanicu?
"takže to sa mám ísť sťažovať na políciu?"
nie, to je normálne regulérny formálny dokument/formulár, alebo proste napíšeš (vzory sú na nete) trestné oznámenie či čo ohľadom zločinu/priestupku či čo to je šírenia poplašnej správy. môžeš poslať aj poštou, môžeš im to doniesť aj ručne, ale proste je to papier, nie že prídeš a na recepcii si zapindáš.
"Ale zaujíma ma že musím mať 18 na tu sťažnosť? Ak hej tak zavolá môj brat takže aj tak neni problém"
neviem ale predpokladám že musíš. a nezavolá, viď predošlý odstavec. je to proste úradný dokument.
"A to musím prísť priamo na stanicu alebo stačí zavolať 158? "
viď prvý odstavec.
"Ako sa dá hromadne sťažovať?
To musíme 20-ti prísť na stanicu?"
viď prvý odstavec. hromadné trestné oznámenie je nejaká iná forma toho dokumentu, predpokladám že miesto toho že tam budeš podpísaný len ty tam budú podpísaní všetci tí čo sa sťažujú.
20 nie je nič moc, teda, je to niečo, ale na to aby to dakto bral seriózne odporúčam zohnať 100 a viac.