@bossinko v dnesnej dobe je fakt lepsie ist na tu vs a popritom si najst brigadu a vyuzivat vyhody studenta ako nie.. ((nie jedine v pripade, ze si vie najst pracu, ktora je za vyssiu ako min mzdu)
@johnysheek Na jednej strane sa to dá riešiť aj tak,lenže keďže štát Ti zaplatí iba tých 3+2 roky výšky,viac nie,tak to treba vziať do úvahy lebo platiť si ten rok naviac nemusí byť práve lacná záležitosť (aj keď tie peniaze zarobíš)
@bossinko noo ja neviem, ja si radsej urobim vysku resp pojdem na vysku s tym, že sa potom dam po roku preložiť (resp ma vyhodia ako neist a byt na urade prace
@sandy114 Ale zakladateľ fóra,to napísal tak,že sa to dá pochopiť,že nevzali ho napr.na Stavebnú do Ba tak teraz bude rok študovať biolu v Nitre.A z tej bioly sa teda určite nebude dať preložiť o rok na Stavebnú ...To je jasné,že na výšku treba ísť,aj keď iba skúsiť,ale keď si aj tak plánuješ dať po roku prihlášku na inú tak nevidím nejaký veľký dôvod strácať čas niekde kde Ti je to vrcholne nesympatické a nezaujíma Ťa to tam a aj tak z tade budeš chcieť vypadnúť..môj názor
@bossinko dobre, tak pojde zase od prveho rocnika inde, ci ma byt rok niekde na urade prace a sediet doma? nestrati statut studenta, nebude si musiet platit zdravotne poistenie (ak nepojde na urad), ak si najde nejaku brigadu, bude musiet platit dane... len preto aby o rok bol zase studentom?
@sandy114 V tom máš pravdu,ale chodíš na výšku?Ak nie tak mi ver,že chodiť 9 mesiacov niekam kde Ťa to maximálne baví nie je nič moc,v podstate je to úplne na hobby,to mi môžeš veriť...ale nech sa rozhodne ako chce,je to jeho vec.
@bossinko vies co? 4 roky som na strednej studovala to co ma nebavilo, ked ma teraz vezmu na vysoku, možno mi ten odbor tiež nesadne a budem ho musiet po roku zmenit... ale aspon nebudem musiet sediet doma na riti a pozerat každy den telku ked ostatni budu v skole alebo v praci
@sandy114 A vieš,že neviem?Pozri,je mi úplne jedno,či ten chalan bude chodiť na výšku,či bude sedieť doma alebo robiť dakde v zahraničí...ja som napísal to čo si myslím.Ja sa s Tebou nehádam,tak rešpektuj aj ty môj názor aj keď je iný ako tvoj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Have a nice day!
STU BA FPCHT takisto
a no, ja neviem, ešte som si nerobila prehľad...
Možno ti to pomôže.
mam podane prihlasky na 4 vysky... na 2 robim skusky a 2 mam poistky
proste som bol zvedavy ci nieco co by ma zaujimalo nie je volné..