Kde sa vidíte presne o 10 rokov? Ako budete tráviť svoj čas, aký budete mať majetok, s kým budete? Má niekto takú predstavu? Vidíte sa tak stále alebo sa tá vízia mení? ak sa mení tak prečo?
nie nemeni sa jedine co sa zmenilo bolo ze som si svoj byt predstavovala so svetlou dlazkou ale za tych 10 rokov to snad dotiahnem do apartmanu s tmavou dlazkou a vyvysenym podiom
žial to ešte neviem, musel by som mať aspoň nejaké karty hodené aby som vedel ako tak rozohrať partiu kde by som sa videl ... no keďže sa moje karty ešte len miešajú tažko povedať ... snád sa budem mať dobre
Vidim sa ako sa budem ozierat kazdy piatok,ako budem mat kopec prachov a riadnu pracu a NEdokonecnu vysku,pretoze dufam ze aj bez vysky sa dokazem uplatnit .-) s kopou kamaratov a s nejakou partnerkou thats all .-)
Budem zit s Nickom Jonnasom viem ze nebudem ale si to predstavujem D sportovat budem a zoberem si njakeho psa s utulku lebo vsetci skoro kupuju od chovatelov a ty nunu psiici su tam na ocot
dobrá otázka ...no v 20 asi niekde na vysokej budem veľa cestovať,spoznávať ľudí,jednoducho si užívať život a možno nájdem človeka ktorý to so mnou vydrží a potom sa usídlim niekde napríklad v Novom Mexiku a budem chovať farmu škrečkou
@aguri500 no neviem kde tolko zarobis ako lekar ujo je primar na vojenskej nemocnici v RK(3. naj na SK) a jeho palt sa ku 5litrom zza mesiac ani neblizi a nezabudni ze ked dostudujes musis 5rokov byt obyc.lekar a porom mozes zrobit atestaciu a po dalsich 5 velku atestaciu a to budes mat 35rokov
partner vhodný pre mňa, menší útulný bytík podľa vlastných ,už v hlave vytvorených, predstáv, práca, s ktorou som spokojná, dostatok inšpirácie a času pre tvorbu a taktiež okruh prijtelných piateľov. Čo iné sa od idealistu dá čakať.
@romanzkrajinyx staci sa dostat k roznym studiam kde za jedneho pacienta dostanes od 500 do 5000 eur a spravis ich za rok cca 50... Vdaka rodicom sa k tomu dostat mozem ...
v medicine a farmacii sa toci obrovske mnozstvo penazi ale dostane sa k nim len par ludi...
Prejdem rôznými súdnimi procesmi Párkrat oslobodeny svojími stúpencami vyvolávať nepokoje a vzbúry proti vláde a falošnému židokresťanskému náboženstvu ktoré riadi za nitky občanov tejto zeme... Možno zhiniem neľudský a kruto ale aspon si to pekne vychutnám... >
Ešte som zabudol budem falošne označovaný za extremistu keďže budem vystupovať proti judaizmu a kresťanstvu občas za satanistu a okultistu keďže som rodnej viery predkov označovanej židokresťanskými fralošními psami za pohanstvo... Keď dojde ku radikalnému riešeniu z mojej strany tak budem lúpiť kostoli prepadávať katolických a iných kresťankých kňazov bohatstvo ktoré nadobudnem na úkor kresťanstva budem vyplácať do socialne slabších vrstiev obyvateľstva... Samozrejme neparazitujúcich na našom ľude... Budem narušovať autoritu vatikánu až kým ma vatikán ešte radikálnejším spôsobom neodstráni....
A do tretice možno si po mojom odstraneni z tohto sveta NNárody slovanske konečne uvedomia že pravda sa neskrýva vo falošnom Krstu bohu zotročovateľovy ale v Starej Kultúre naších predkov ktorý si ctili múdrosť naších slovanských svetlích bohov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
nie nemeni sa jedine co sa zmenilo bolo ze som si svoj byt predstavovala so svetlou dlazkou ale za tych 10 rokov to snad dotiahnem do apartmanu s tmavou dlazkou a vyvysenym podiom
A budem super šťastná trávenie voľného času? Bábo a práca
Co sa tyka sukromneho zivota nejde mi o peniaze... ide mi o postavenie to je to co chcem....
..... aby si o mna nemohol obtriet hubu barsjaky primitiv....
Chcem byt obklopeny inteligentnymi , mysliacimi ludmi.
ruku na srdce, nemam predstavu co bude o 10 dni
kazdopadne, penazov pokokot stem! kurvy, kozuchy, retaze, bemvecka!
A @hluzar -ovu predstavu taktiež beriem
v medicine a farmacii sa toci obrovske mnozstvo penazi ale dostane sa k nim len par ludi...