auto, chodba panelaku,vytah panelaku,schody panelaku, ....kruhovy objazd, lavicka v parku...ale NAJ, je to v posteli,alebo v aute....ale v aute si musite na to zvyknut...
My máme záhradu asi 2km od mesta a opýtal som si od otca klúce, že akože chcem sa niekedy zastaviť s kamošmi a pooberať maliny a tak. Teraz to využívam aj na niečo iné
no napady, dobre,,, ja to robim aj ked je doma cela familia,jednoducho oni mi daju pokoj dopraju mi sukromie, a zamknem dvere ete aby ak nahodou aby nevrhol a neuvidel to co nemusi sice mi postel kvalitne vrzga(ze lienka ale v poho,a aj v aute ked uz nic, to je v poo, podla toho ake auto mas,a tak.
miesto sa vždy nájde.ked nie tvoja alebo jej izba,tak čo takto sprcha,chatka,v lete stan ktorý možeš postaviť niekde v lesíku,v aute,...da sa hocikde ak sa chce
my mame velky dom a robime to tak ze v noci ked vsetci spia ho prepasujem ku mne domov do izby, zamknem a ziadny problem...len to musime byt trosku tichsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Už som uvažoval aj nad tým, že by som si kúpil nejakú dodávku a vzadu by sa to dialo. Niečo ako mal Cody zo seriálu Krok za krokom. Len nie sú prachy.
ale tie auta vedú zatiaľ