opustené mačiatko z ulice. ďalšiu som tiež tak vzala na dočasku a našla som jej nový domov (teda, tá mači ku mne prišla sama sa tak pripojila na ulici a zrazu som ju mala doma )
a jednu (mainskú mývaliu) som kupovala od chovatelky.
pozeraj inzeráty, poprípade stránky policie, oni robia tiež odchyty zvierat alebo z útulku.
my sme donedávna mali kocúra ktorý sa ku nám doslova nasťahoval, jedného dňa nám vliezol cez balkón domov tak sme mu dali nažrať a potom chodil stále, sme sa aj pýtali či niekoho bol ale nikto sa neohlásil tak sme si ho "privlastnili" ale jedného dńa niekam odišiel a už sa nevrátil
Stačí vyjsť na ulicu s porozhliadnuť sa
Nám sa narodili mačičky minulú stredu, a ich maminu som kúpila v Ivanke pri Dunaji. Našla som ju na internete.
Takže to máš ulicu, internet, útulok, od známych. Ale ak máš záujem o nejakú rasu, tak si priprav peniažky, lebo napríklad britská modrá stojí od 50 eur vyššie
Odporúčam Mačka vo vreci, nájdeš ich aj na FB, a keby si to chcela bližšie, tak hocijaký iný útulok, nájdeš vhodných mačacích adeptov aj v prípade, že chceš mačiatko
@ang3ll69d3vill z chovnej stanice odporucam cistokrvnu, podla plemena si mozes vybrat, ake vlastnosti zhruba by si chcela u svojej macky lisia sa napr tym ze niektore plemena su viac spolocenske niektore menej a tak..
pred par dnami som riesila dilemu co s nasimi malickými maciatkami..mohla si sa ozvat skôr..uz sú darované..inak skús bazos, tadial som aj ja nasla novych majitelov maciatok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Inak ak by si chcela čistokrvnú tak hľadaj chovateľské stanice.
a jednu (mainskú mývaliu) som kupovala od chovatelky.
pozeraj inzeráty, poprípade stránky policie, oni robia tiež odchyty zvierat alebo z útulku.
Nám sa narodili mačičky minulú stredu, a ich maminu som kúpila v Ivanke pri Dunaji. Našla som ju na internete.
Takže to máš ulicu, internet, útulok, od známych. Ale ak máš záujem o nejakú rasu, tak si priprav peniažky, lebo napríklad britská modrá stojí od 50 eur vyššie