@luc.ka tvoj názor..každý si zlosť vybíja inak.. a napr. aj ja kričím ale ked ta osoba nieje primne tak čo ine možem robiť ako vybiť si zlosť na veciach..
buď to v sebe vydusím, alebo vrieskam... rozbíjať som už rozbíjala a nedopadlo to dobre, máme pár pamiatok v celom byte na moju zlosť. tak už len kričím, vrieskam, ziapem čo mi hlasivky stačia.
niekedy rozbijem al. zničím nejakú vec, napr. naposledy som si strhla z krku retiazku /aj to bolelo/, niekedy to len tak škvarím v sebe a keď som sama, tak kurvujem pičujem jebem všetko...ale pred druhými sa ovládam, teda snažím sa :p
@hnisavica@21 hej, dá natoľko sa viem ovládať iba v práci. lenže zvýšený hlas nie je pre zdravie človeka stojaceho oproti nebezpečný... vieš, na to narážam. keď v amoku niekoho zabije, tak čo? ospravedlní si to tým, že "každý si nejako ventiluje zlosť"?
zvyčajne je to tak, že najprv kopem a kopem a kopem z celej sily do niečoho pevného, a potom sa rozrevem a dalej kopem .... a najčastejšie sú to dvere alebo to čo je najbližšie...
nič neničím ani nekričím len v podvedomí som dosť nervozna a potom už ked sa s niekym hádam o blbosti tak sa rozrevem čo neviem nikdy pochopiť ale tak v mysli dosť nadávam ked mám nervy a pmáha mi to a tak bežne ma nervy rýchlo prejdu
@xixixi ale hadam sa ta retiazka nejak moc nepoškodila či? No tak ja som dneska doma sama..a mala som nervy tak to je nepredstavitelné čo som robila to bola nadavka každe druhe slovo..
V poslednej dobe, ma veľmi hnevá jeden človek. Odpustila som mu všetko, zabudnúť nedokážem, nenávisť prechovávam... Ale aby som kvôli nemu rozbíjala veci a pod. za to mi nestojí. Veľmi účinné, čo mi vždy pomôže je to, keď sa niekomu vyrozprávam (či už mu o tom poviem, alebo napíšem). A taktiež to, ak obmedzím kontakt...
@luc.ka Hej, to je pravda, v takom prípade je to istotne nebezpečnejšie ako zvýšenie hlasu, skôr by som povedal, že porovnateľné alebo akceptovateľné by to bolo v prípade, keby sa tie deštrukčné sklony človeka prejavovali maximálne v demolovaní svojho vlastného majetku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
rozbíjať veci je choré, trápny afekt.
ale to sa nestáva často.
ako rýchlo prišlo, tak aj rýchlo odíde.
zatiaľ som nikdy nemala také nervy, že by som musela niečo rozbíjať.... ak už, tak to riešim pri gitare....
obcas j ojedinelych pripadoch jebnem pastou do steny, celkom to ppotom boli
suhlas : )
niekedy rozbijem al. zničím nejakú vec, napr. naposledy som si strhla z krku retiazku /aj to bolelo/, niekedy to len tak škvarím v sebe a keď som sama, tak kurvujem pičujem jebem všetko...ale pred druhými sa ovládam, teda snažím sa :p
zbytočne nerváčiť a robiť si vrásky kvôli hlúpym ľudom .
teda, som tak trocha felgma, a takú zlosť aby som mala chuť rozbíjať veci ... som asi ešte nemala
a my zas vsetci mame najradsej teba
au! to muselo nenormálne bolieť... ale som rada, že to neschytal nik iný...
btw: tá baba musela byť v peknom šoku, že?
a prípadne si ešte zapálim
A keď neprejde ani mne neostáva nič iné len si zapáliť...
alebo si pustím nejaký dobrý seriál či hudbu
no veď toto! kurník