Nechápem čo hľadám v tej pätke. Ja bývam sám, nikto sa o mňa nestará, nič si nevymýšľam, žiadne nepodložené veci sem nedávam... WTF? To iba ten spotený zakomplexovaný troglodyt @tequila ma k ním spája pretože mu vadím a nezniesol, že som si ho zablokoval za tie jeho neustále urážky v mojich príspevkoch, kde sa mi chodil len vyventilovať. Však nikdy mi nič k veci nenapísal a vždy mi tam len reagoval urážaním a trollingom. KKS, však on tu už dostal snáď 10 krát ban (prečo asi?) zatiaľ čo ja som nikdy žiaden ban nedostal a ani nikdy ma na nič admin neupozornil. Toľko flejmov koľko tu mal on ešte nikto nemal. Hmm, v tom ho nikto už neprekoná. BTW, to je ten psychoš antifunebracka, ktorého tu dokonca ani zakladateľ birdzu nechcel. Známy ako kokot birdzu, intrigán, 30 ročný hater z detskej izby, hviezda starého birdzu vytvorená cez botov a tlstý narcis ktorý manipuluje chuderkami s nízkym sebavedomým. Síce už schudol, ale aj tak to len zrejme preto lebo si nepredstavoval to osamostatnenie ako rock and rolll Však už maminka sa o neho nestará a v tej jeho garsónke si moc nemá ani na čom variť, v robote kde robí sekretárku má obed, v meste si kúpi nejaký langoš a doma žere už len vifonky a popri tom z frustrácie zo svojho mizerného života si tu vybíja zlosť na ostatných, potom tam v byte na valende plače do vankúša, vyhoní si a ide spať, aby ráno vstal do práce a takto dookola, robí na birdzi zo seba frajera a alfu a semtam sem pridá nejaké fotky z dovoleniek, ktoré bude 1-2 roky splácať banke. LOL, však to je úplný niktoš a nemotorný huspeninový upotený zakomplexovaný Kája trpiaci hirzutizmom a nič na tom nezmenia ani voňavky, šatník a presťahovanie sa do BA.
A tieto pipky @padlyanjel@pink@11monika11 , ktoré to tu nesledujú a všelijakí jednoduchí a plytkí falusi a jebliny (česť výnimkám), ktorí si nevytiahli hlavu z riti to samozrejme zoberú ako fakt.
@11monika11@7 Písala si v jeho ankete o pridrbaní niekomu z 5 birdzákov, kde uviedol aj mňa toto:
"ak by im to naozaj pomohlo, tak každý jeden by mal dostať...ale iba ak by to naozaj pomohlo!"
@priekala@16 bože, vy ste fakt všetci hneď naježení za všetko
ja som tu mala niekoľkokrát napísané v statuse, že potrebujem prefackať, aby som sa nad sebou zamyslela (a myslím, že by ma aj väčšina ľudí najradšej prepleskla za moje blbé depresívne statusy) - takže áno, každý sem tam robí hovadiny a zaslúži si za to preplesknúť, keďže 100krát niekomu niečo povedať a on to nepochopí a urobí to aj 101. raz...a jedna facka na prebratie nie je koniec sveta, ale tak ok, kľudne sa tu nafukujte, keď vás to baví
@darksider96@5 v tomto máš pravdu, nesledujem to tu moc a netuším, o ktorých piatich hovorí nič to však nemení na tom, že vpodstate dúfam, že každý raz dospeje. A to nie je mierené na teba ani proti tebe, úprimne, nepoznám ťa, tak ani voči tebe nemám mať aký názor. Skôr som to myslela všeobecne
@priekala@17 varenie a pečenie je to najmenej, čo musí dospelý človek zvládať, aby sa o seba postaral. ak aj to vieš len obmedzene, tak gg. a mimochodom, varenie je basic life skill a nemá nič spoločné s rodom ani s pohlavím.
@thunderstorm@21 by si sa čudovala koľko chlapov aj starších alebo mladších ako ja nevedia moc variť, to len ty v tom vidíš alfu a omegu, nehovoriac o tom, že to nezvláda ani dosť súčasných žien. Ono to nie je o tom navariť, treba vedieť aj chutne navariť.
@11monika11@18 Ja nepotrebujem prefackať, aby som sa nad sebou zamyslel. Ja práveže myslím až príliš. To vy sa skôr potrebujete zamyslieť a uvedomiť si nezmyselnosť tohto pozemského života. To je tá realita, ktorú tu z času na čas zdieľam. Nemám si čím škodiť ako tam píše o mne tá Luc.ka Je lepšie hľadať pravdu, aj keď to zahŕňa utrpenie, ako prijať ľahký a plytký život radosti a šťastia v tejto abnormálnej spoločnosti, ktorá sa evidentne rúti dolu kopcom a nad ničím vyšších a hlbším a nezamýšľa.
V jednom máš pravdu, príliš to tu nesledujem a nechodím sem až tak často, ako v minulosti, ale keď sem nazriem, vidím tu dobre chobotiny. (Od niektorých jedincov obzvlášť.)
Teba až tak veľmi neregistrujem, nevyjstrajas ako iní, len sa sem tam snažíš o niečo, co birdz nechce prijať, to si ukázal aj v tomto fóre. To je môj názor na teba. Neutrál
No ak ked rozmýšľam nad tym, čo som vtedy napísala, príde mi to celkom ok, oproti väčšine. Len si ma prekvapil svojou reakciou, niekedy je lepšie sa nad niečim povzniesť, ako riešiť všetko, čo sa kedy stane a čo o mne nápisu atd.
Vypnúť internet z času na čas naozaj pomôže každému. Pomohlo to aj mne.
A podľa mňa, tam sa väčšinou riešili dvaja birzaci: priekala a kolosko.
@darksider96 pozri, ty nemusíš byť zlý chalan, len tie svoje názory prezentuješ tak, ako prezentuješ. Keď ti niekto napíše niečo s čím nemusíš súhlasiť, tak hneď prskáš ako voda v oleji.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A tieto pipky @padlyanjel @pink @11monika11 , ktoré to tu nesledujú a všelijakí jednoduchí a plytkí falusi a jebliny (česť výnimkám), ktorí si nevytiahli hlavu z riti to samozrejme zoberú ako fakt.
"ak by im to naozaj pomohlo, tak každý jeden by mal dostať...ale iba ak by to naozaj pomohlo!"
Za čo mám akože dostať? Za to, že nie som ako ty?
ja som tu mala niekoľkokrát napísané v statuse, že potrebujem prefackať, aby som sa nad sebou zamyslela (a myslím, že by ma aj väčšina ľudí najradšej prepleskla za moje blbé depresívne statusy) - takže áno, každý sem tam robí hovadiny a zaslúži si za to preplesknúť, keďže 100krát niekomu niečo povedať a on to nepochopí a urobí to aj 101. raz...a jedna facka na prebratie nie je koniec sveta, ale tak ok, kľudne sa tu nafukujte, keď vás to baví
@11monika11 @18 Ja nepotrebujem prefackať, aby som sa nad sebou zamyslel. Ja práveže myslím až príliš. To vy sa skôr potrebujete zamyslieť a uvedomiť si nezmyselnosť tohto pozemského života. To je tá realita, ktorú tu z času na čas zdieľam. Nemám si čím škodiť ako tam píše o mne tá Luc.ka Je lepšie hľadať pravdu, aj keď to zahŕňa utrpenie, ako prijať ľahký a plytký život radosti a šťastia v tejto abnormálnej spoločnosti, ktorá sa evidentne rúti dolu kopcom a nad ničím vyšších a hlbším a nezamýšľa.
V jednom máš pravdu, príliš to tu nesledujem a nechodím sem až tak často, ako v minulosti, ale keď sem nazriem, vidím tu dobre chobotiny. (Od niektorých jedincov obzvlášť.)
Teba až tak veľmi neregistrujem, nevyjstrajas ako iní, len sa sem tam snažíš o niečo, co birdz nechce prijať, to si ukázal aj v tomto fóre. To je môj názor na teba. Neutrál
No ak ked rozmýšľam nad tym, čo som vtedy napísala, príde mi to celkom ok, oproti väčšine. Len si ma prekvapil svojou reakciou, niekedy je lepšie sa nad niečim povzniesť, ako riešiť všetko, čo sa kedy stane a čo o mne nápisu atd.
Vypnúť internet z času na čas naozaj pomôže každému. Pomohlo to aj mne.
A podľa mňa, tam sa väčšinou riešili dvaja birzaci: priekala a kolosko.
Preto mier.