Zozen si program eMule . Cez neho stiahnes hocico z celeho sveta...daj si to vyhladat na Google. a ak chces nejaku stranku, daj si napriklad www.mp3shits.com. Z tej stranky sa potom mozes dostat aj na dalsie podobne... ale musis ratat s tym ze na takych strankach pripadaju na jednu mp3 aspon dva virusy
Ja pouzivam len Lime Wire. Ale niekedy mam problem so slovenskými pesnickami. Napr. AYA - Malý Princ mi nenaslo. Neviete niekdo o nejakom programe alebo stranke kde su aj slovenske pesnicky??? Dik
Ja som stahoval cez bearshare a tak sa mi zaviril pocitac ze som musel preinstalovat windows, teraz stahujem cez limewire a nemam problem...odporucam vsetkym
MORPHEUS,BearShare((ten co sa týka mna je uplne v poho bo mam taku ochranu compiku ze som hotko tazko nainstalovala),LIMEWIRE je good a s DC++ som nevedela narábať...
nepouzivaj zjadne Invisible to peer programy (I2P) pretoze cez tje si pekne zadrbes compik..bud si najdi neake linky na forax alebo radim p2p programy ako je dc++,ci torrenty..mas istotu..www.zacatecnik.com,na dc++ mas www.prolamy.com..skus si najprv vsetko precitat a nemas problem..
LImewire jednoznacne LIMEWIRE VY LAMY normalne LEGALNE HUDBU MP3 NESTIAHNETE OMG co ste si mysleli ja pouzivam LIMEWIRE UZ 4 roky a taham cele albumy STIAHNITE LIMEWIRE A POTOM V NOM V PROGRAMOCH DAJTE HLADAT LIMEWIRE PRO LATEST VERSION:::: TO JE PROFESIONAL VERZIA A POJDE VAM TO RYCHLEJSIE NORMALNE JU MUSITE KUPIT...
emule je good..len kazdemu nevyhovuje..pretoze nema na nho prisposobenu linku a tak je low id :> a ak sa niekto stazuje na pomale tahanie..nech skusi aj uploadovat jov
Ja sťahujem MP3, cool filmiky a mnoho obrázkov cez www.mininova.org ale ešte k tomu si musíte stiahnuť program ale ešte poznám cool stránku na ktorej sú MP3 a ine je to také forum www.pohlad.sk
www.piratebay.org len musite mat porgram cez ktory to stiahne.. ...mna sklamal Morpheus..skrachowal..a thak som ho odinstalowala..stiahla som nowu werziu a ked som nieco konesne isla stiahnut thak ma to prekliklo na nejaku trapnu stranku....asik si znowa nainstalujem LimeWire.. a dalse co ma naondilo bol BearShare....to stahowanie rychlostou 15kb/s nech si strcia..sorry myslim ze moj internet je dost rychly a cez ine weci stahowal minimalne 5-krat rychlejsie thak som ho odinstalowala tiez. :p..co este dobre poznate.???
Ja na hudbu pouiwam google ako som uz wyssie pisal, ale ked musim siahnut po p2p sietach (ktorym sa snazim wyhybat) tak asi limewire, alebo bearshare je dost dobry, ale len na hudbu pripadne widea..
bearshare??.....ten je dobry??..boshe sorry ale to thak rychlo stahowalo az ma to bolelo. ...((to bolo myslene ironicky..)..no sak ale kazdemu wyhowuje nieso ine..thakze.. ...si puziwajme co chceme kazdy a jak to wyhowuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Prosim vas kto by mi odpoucil niaky COOL program na stahovanie hudby!!!?
zaručená zábava, skvelá hudba, klipy a zaujímavé diskusie...
www.warforum.cz
www.wareznet.biz
ale je ich strasne vela,staci hladat na nete
www.geniuss4.6x.to
www.mp3skladka.szm.sk .....
dobry trik nie?...
www.mp3000.net
morpheus, bearshare...a warez fora
toto ked zadate do googlu, tak uspech zaruceny..
tommyhot:diky fakt to funguje.
cez program bitlord (www.bitlord.com)
Ja nesťahujem samotné pesničky, ale vždy celé albumy a tie buď cez torrenty alebo cez rapidshare.. Skús to