Jáj tu zasa niekomu ide o to že kto je pekný alebo nie tak všetci sa tam snažia, ale fakt Mišo má dobré názory a vie sa postarať...takže on alebo Števo hadam...ale ten možno dnes vypadne lebo porušil pravidlo, nwm ake...dnes budem pozerať
ale, oni už niesu na farme... je to natočené a celé to už skončilo.. a Monika si otvorila tú svoju vysnívanú kaviarničku takže je veľmi pravdepodobné, že to ozaj vyhrala ona
šibe? ..maju určitých duelanov ( pretože to skončilo ) ibaže víťaz ešte nie je ...víťaz bude známy až naživo cez esemeskovanie divákov .......nepozerám farmu ale ževraj to Kveta kdesi povedala .( Telerano myslím) takže žiadna Monika zatiaľ kiež by to vyhral Michal
väčšiu jebošinu som nevidela, hovorím od srdca, deti moje. vraj sa tam aj zabíjajú zvieratká, ak je to pravda, osobne by som tam prišla so samopalom a včetci by boli na kašu... hanba, zabíjať kvôli nejakej zradnej televíznej šou...
@camilla ale veď oni ich nezabíjajú kvôli šou ! ale na to, aby prežili... a aj keď tam niesu oni, tak často sa na farme robia zabíjačky... tak čo riešiš?
@camilla vies zvieratka sa zabijaju aby si aj ty mohla co papat moja...vies to v tescu na pulte to nevzniklo len tak od seba to su zabite zvieratka...a niekedy s atiez zabijali zvieratka lebo ludia boli normalni a nevymyslali hovadiny ako teraz lebo teraz je uz vsetkeho vela ale nevedia co robit od rozkose...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ten je sexy ze? :d
ale, oni už niesu na farme... je to natočené a celé to už skončilo.. a Monika si otvorila tú svoju vysnívanú kaviarničku takže je veľmi pravdepodobné, že to ozaj vyhrala ona
chodte radšej von...
napľuť do tváre všetkým tam, pfuj !
kveta vravela, ze finale bude live, tak vitaz este neni urceny... michal by mohol vyhrat