@pawlo az tak mas rad skolu? .. vpodstate aj ja tam rada travim cas..asi by som si bez nej nevedela predstavit zivot..bol by taky...hmmm..nudny .. neviem, co budem robit, ked dostudujem
@18 konečne si uvedom že každého baví niečo iné...trapas je jedine to že tu stále dokola omielaš tie tvoje keci o deckách,pipkachdiskofiloch atď a pritom vôbec nič nevieš o tom...ale tak maj ten svoj zaslepený názor ktorý ide proti logike aj naďalej
@21 v zivote to nefunguje tak, ze NIEKOHO BAVI NIECO INE (aspon co sa tyka istych veci, 'zalub'), v tvojom pripade plati: "kazdy sa venuje tomu, na akom stupni vyvoja je"
@31 to že ludia chodia na party neznamená že sú v kluboch každý deň...na chodenie do prírody musí byť pekné počasie vonku...ja ti názor neberem ani nikomu...ale ty píšeš veci ktoré sú proti logike a to je rozdiel
@32 proti logike urcite nie ty nepoznas este vela veci v zivote, nevies co ako funguje a tak. nic v zlom, kazdy sme nejaky. aj ja mam chyby, desiatky chyb, neviem x veci a ich veci robim horsie, ako ini ludia, ak nie ZLE, atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
s kamoškou v meste, alebo len tak sedím pred kompom..alebo pred telkou....
lvanka trapas..
omg lubiiim
ale este radsej s jednou osobou a tym padom tam, kde je ona
žiadna mi moc nevyhovuje..ale dobre mno