@denix presne to mi napadlo... Kamošky sa učili po Turecky lebo chceli pozerať tretiu či koľkú sériu Sultána a po slovensky ešte nie je, iba po turecky
@feichang na karlovke na dalsi roku taku kombinaciu nebudu otvarat , uz som to vsade pozerala aj komplet v cechach a nikde nic ..ma to perspektivu , len to ludia nevidia ...
@mimma3 ja by som to riešila tak, že by som si dala byť tebou len prihlášku na ruštinu na karlovke a keď o dva roky neskôr otvoria turečtinu znovu, pridala by som si tú, pretože aj tak je to povinne dvojoborový predmet.
ahoj, normane som sa potesila, ked som videla ze sa niekto zaujima o turectinu super! ja sa ju ucim, bohuzail na slovensku som nenasla nejaky odbor, ktory by smeroval k vyucbe tohto jazyka.. ale good luck.. ja mam vselijake ucebnice, vacsinou zahranicne, ktore sa tykaju gramatiky a skladby... mozem odporucit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» ff.zcu.cz/kbs/lisaj/...
nič viac mi nenašlo
» www.digitaldialects.com/...
tu máš také online základy
ahoj, normane som sa potesila, ked som videla ze sa niekto zaujima o turectinu super! ja sa ju ucim, bohuzail na slovensku som nenasla nejaky odbor, ktory by smeroval k vyucbe tohto jazyka.. ale good luck.. ja mam vselijake ucebnice, vacsinou zahranicne, ktore sa tykaju gramatiky a skladby... mozem odporucit..