viete mi poradit,kde ma clovek narazit na normalneho chalana? Mozno len ja sa pohybujem v tych nespravnych kruhoch,ale zda sa mi,ze normalni chalani uz vymreli..popripade su zadani
je pravda,ze pre kazdeho je "normalny" niekto iny.je mozne,ze mam prilis velke naroky.Ale povedzte baby,ze to vela ked hladam niekoho vtipneho,kto ma bude mat rad a schopneho komunikovat???
ja myslim ze existuje vela´´normalnych´´ chalanov i ked sa mi neapci skaltulkovanie ale budiz. ty normalny su vacinou tak normalny ze si ich nevsimnes a ani v sne by ta nenapadlo ze tan normalny je presne ten normalny akeho hladas
njn, vsetci sme tak upriameny na svoj ciel ze jednoducho nevidime nic ine.kazdy clovek si vsimne iba toho kto vytrca a na zvysok sa vybodne.
"normalny" su zadani, polovica z "nenormalnych" tiez, tak... mozes mat otvorene oci a hladat ho alebo sa na to jednoducho vykasles zavies ocka a on si ta najde.-hoci je pravda ze to moze aj dost dlho trvat. A kde stretnut normalneho? miest je vela, volnych malo.fakt netusim kde sa zgrupuju ci sa vobec zgrupuju.
ja uz prestala hladat vdaka popalenym prstom a nechavam to na... nahode? hmm... no, co ma prist, tak to pride
tak možno nehľadaj, skús si užívať života, bez chalana, a potom uvidí, že si v pohode, nezávislá a tak. a sám sa ozve a príde a ty budeš šťastná... inak pätina normálnych chalanov je teplá
Cobra: nemysim si,ze prave cigarety by mali byt nejakou vaznou prekazkou.Ak to niekto nie je schpony respektovat-teda brat ma taku aka som,potom asi nie je ten pravy pre mna.Ludia by sa mali respektovat!!!
takze asi zaver tejto diskusie by mohol byt...netreba sa tym zatazovat,nic nehladat a zit si svoj zitov-ci uz s chlapom,alebo bez.A ked to pride,tak sa z toho tesit
Mozno mam skreslenu predstavu, ale predsa ... normalny budem pouzivat v uvodzovkach
... myslim, ze "normalny" chalan pre dievca, je pekny chalan ... za tym sa obzrie, s tym sa rada zoznami... cim krajsi, tym vacsia tuzba sa v nej rodi ...ak sa odhodla a zoznami sa (resp. naopak) vela krat sa stane, ze pride na tvrdu pravdu... chalani su tema sama o sebe... ak je chalan pekny, leze mu to na mozog ... stane sa z neho len stroj na riesenie atd... samozrejme nehadzme vsetkych do jedneho vreca ... mno a dievca nadobudne nazor, ze normalny chalani neexistuju... lenze, povacsinou to su prave tie "sede mysky", alebo chalani, nie dost pekny na to, aby o nich dievca prejavilo zaujem na prvy pohlad...
Dievca nemusi byt pekne staci ked je sympaticka. A nemala by mat este take detske reci typu "Ach, videla si v novom IN-ku Adama Brodyho? No neni uzasny?"...
Z vlastnej skusenosti: ti, co sa chvilu zdrzali po "mojom boku" a boli niecim.. "krajsi" od okoliteho davu, sa ozaj zdrzali len chvilku. lebo som prisla na to, ze to akosi.. nejde. ja nepotrebujem manekyna, za ktorym bude vzdychat kazde dievca na ulici a pri tom bude mat nasrate v hlave.
druha skupina chlapcov, ti, s ktorymi som vyzdrzala dlhsie vdaka tomu, ze sme si mali co povedat aj po mesiaci, dvoch, troch, by sa podla meritok krasy zmestila do kriteria.. akysi priemer, vsedny chalan..
opat riesime tu tisic krat pretriasanu dilemu- krasa? ten relativny pojem.. nech hodi kamenom ten, kto ju nepovazuje aspon z malililikej casti za dolezitu..
kamen by som nehodila a to z toho dovodu, ze clovek musi uputat. nemyslim tym nadherne oci, zmyselne pery, svalnate telo, pekny zadok
vsetko je to o chemii, ked citis, ze ten clovek ta pritahuje, hoci to vobec nevies vysvetlit..hoci mozno nie je ani krasny, ani pekny, ani nijak zvlast zaujimavy..
Je jasne,ze krasa nie je vsetko.Tiez nehladam nafukaneho idola,ktoreho by mi vsetci zavideli a podvadzal ma na kazdom kroku,lebo by sa na neho lepili vseky pipky z okolia a on nevedel odolat.Je pre mna dolezite,aby bolo o com hovorit.Aby som sa s nim nenudila.LENZE.. na druhej strane,ti ,ktori vyhovuju vsetkym podstatnym kriteriam,su povacsine plachi a nestava sa casto,ze slecnu oslovia prvi.A ked sa na to odhodlam ja,som prilis "razna" a to zase odpudzuje.TAk a teraz co? cakat,kym niekto naberie dost odvahy?Alebo skusat a skusat a chodit na rande a pocuvat kecy?
vykasli sa na cakanie ci hladanie, uzivaj si zivot aky ho mas, ved vsetko je na nieco dobre.a ako pisala 0kattlett, on si ta najde staci byt sam sebou a naozaj sa objavi ani nebudes vediet ako
pre kazdu holku je podla mna iny chalan pekny no ale taki ti "krasavci", ktorym neodola ziadny, si to, mam pocit, velmi dobre uvedomuju a preto to obcas zneuzivaju, aj ked su aj vynimky, ale myslim ze je aj tak dost blbe o vsetkych rovnako, pretoze kazdy je iny a aj niektori fakt ziadani chalani su straasne v pohode, ale ano, je ich malo. no a "normalny" chalan? pre mna je normalny chalan kazdy taky, ktory ma ma rad, aj ja jeho (a to vobec nehovorim ze sa mame mat radi ako chalan a holka, nevylucujem to, ale myslim ze aj dobri kamarati su veeelmi doleziti)... a myslim ze nebudes mat problem najst nejakeho "normalneho" chalana, teda on nebude mat problem si najst teba ak je fakt "normalny" ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
"normalny" su zadani, polovica z "nenormalnych" tiez, tak... mozes mat otvorene oci a hladat ho alebo sa na to jednoducho vykasles zavies ocka a on si ta najde.-hoci je pravda ze to moze aj dost dlho trvat. A kde stretnut normalneho? miest je vela, volnych malo.fakt netusim kde sa zgrupuju ci sa vobec zgrupuju.
ja uz prestala hladat vdaka popalenym prstom a nechavam to na... nahode? hmm... no, co ma prist, tak to pride
... myslim, ze "normalny" chalan pre dievca, je pekny chalan ... za tym sa obzrie, s tym sa rada zoznami... cim krajsi, tym vacsia tuzba sa v nej rodi ...ak sa odhodla a zoznami sa (resp. naopak) vela krat sa stane, ze pride na tvrdu pravdu... chalani su tema sama o sebe... ak je chalan pekny, leze mu to na mozog ... stane sa z neho len stroj na riesenie atd... samozrejme nehadzme vsetkych do jedneho vreca ... mno a dievca nadobudne nazor, ze normalny chalani neexistuju... lenze, povacsinou to su prave tie "sede mysky", alebo chalani, nie dost pekny na to, aby o nich dievca prejavilo zaujem na prvy pohlad...
a zase sa netreba pozerat zrovna po tych skaredych ... vsak vyzor je jedna z csati vztahu
druha skupina chlapcov, ti, s ktorymi som vyzdrzala dlhsie vdaka tomu, ze sme si mali co povedat aj po mesiaci, dvoch, troch, by sa podla meritok krasy zmestila do kriteria.. akysi priemer, vsedny chalan..
opat riesime tu tisic krat pretriasanu dilemu- krasa? ten relativny pojem.. nech hodi kamenom ten, kto ju nepovazuje aspon z malililikej casti za dolezitu..
kamen by som nehodila a to z toho dovodu, ze clovek musi uputat. nemyslim tym nadherne oci, zmyselne pery, svalnate telo, pekny zadok
vsetko je to o chemii, ked citis, ze ten clovek ta pritahuje, hoci to vobec nevies vysvetlit..hoci mozno nie je ani krasny, ani pekny, ani nijak zvlast zaujimavy..