Hmm, kde nájdem v Bratislave nelegálnu pyrotechniku (hlavne petardy). Viem, že som absolútny cvok a uvedomujem si aj riziko nebezpečnosti, ale tak potrebujem kúpiť dačo také fasa, tak sa pýtam, či neviete kde, prípadne nemáte nejaký kontakt v BA lebo S
@michaeldevega Také srandičky som robil, keď som mal tak 3 roky. Ale ako ja mám teraz 5,5kg zábavnej pyrotechniky a mám tam napríklad 16 cm petardy, ktoré roztrhnú nie len celú ruku, ale ovela viac. Keď ešte mi niektoré chýbajú, tak chcem tie nelegálne, tie sú ešte ničivejšie
@roman103 Ale inac legalne predavaju normalne Piratou co ma celkom dobry vybuch, pripadne niekde predavaju aj silnejsich ako megapiratou, je to asi dvojnasobne velke ako megapirat, len nemaju to vsade.
@roman103 a ty koľko že máš? 13? To by sa ešte dalo jakž- takž pochopiť, len čo ti na to povie mamka Takými kravinami by som sa vážne nezaoberala, my si kúpime 6 boxov, niekoľko rakiet a petárd a tým je to vybavené, nepotrebujem, aby sa tým otriasalo celé mesto, ale je to pekné a rada to fotím.
@dandybrendy Však, keby moja mama vedela aká pyrotechnika sa ukrýva v mojej izbe v takých 2 kufríkoch, tak si ich môžem vziať a odísť na Mesiac, ak to je dosť ďaleko.
Mojej mame stačí, ak ma vidí niečo zapalovať a kebyže jej ukážem moju "zbierku", tak by ju drblo. O___o
@uspavanocka Ty nepochopíš ani teraz. Však keď mi tu dávajú návrhy s octom a sódou bikarbónou, tak musím napísať, čo z pyrotechniky mám, lebo by som dostal odpoveď asi ako cola a mentosky, už chápeš? *___*
Veľmi pekne Ti ďakujem za tento typ nie jeho si nevšímam Musím si to pozrieť máš ešte iné skvelé typy? Ja odporúčam jedného 14 ročného čo sa stále pýta ako si vyhoniť plus sa stále samozrejme pýta na počítačovú školu
@4lex No takáto veta je fakt ohromná:"Skúsil som už trávu". No uuuu, vážne z toho sa posere aj prezident, len kvôli tomu, že tebe sa to zdá také ohromne fasa.
@roman103 wtf? O_o .. nie je náhodou každá druhá tvoja diskusia o fajčení? -.-
a čo sa mi má zdať ohromne fasa? O_o akože mám tú "česť" stretávať pravidelne nahúlené 13ročné decko a je jedine tak ohromne fasa vytretý a ani nevie čo rozpráva.. a nechcem vidieť, čo z takých vyrastie o pár rokov, respektíve vidím to na jeho bratovi a no len poľutovať toho chlapca, takže veľa šťastia ti prajem, možno dostaneš rozum vekom, ale ak nie, tak aj tebe budú potom ľudia len ľutovať
Ďalší malý kretén čo si namýšľa o sebe ... Boha tvojho Prečo práve ja Ak máš na neho aspon také nervy ako ja,informuj ma,navštívime ho Po tej bitke čo dostane sa bude mať čím chváliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Mojej mame stačí, ak ma vidí niečo zapalovať a kebyže jej ukážem moju "zbierku", tak by ju drblo. O___o
Veľmi pekne Ti ďakujem za tento typ nie jeho si nevšímam Musím si to pozrieť máš ešte iné skvelé typy? Ja odporúčam jedného 14 ročného čo sa stále pýta ako si vyhoniť plus sa stále samozrejme pýta na počítačovú školu
a čo sa mi má zdať ohromne fasa? O_o akože mám tú "česť" stretávať pravidelne nahúlené 13ročné decko a je jedine tak ohromne fasa vytretý a ani nevie čo rozpráva.. a nechcem vidieť, čo z takých vyrastie o pár rokov, respektíve vidím to na jeho bratovi a no len poľutovať toho chlapca, takže veľa šťastia ti prajem, možno dostaneš rozum vekom, ale ak nie, tak aj tebe budú potom ľudia len ľutovať
Ja z teba odpadnem Ty si riadna žena
Ak ti môžem poradiť,nezáviď/neobdivuj získaj si ho potom zhrabneš polku majetku
@4lex
Ďalší malý kretén čo si namýšľa o sebe ... Boha tvojho Prečo práve ja Ak máš na neho aspon také nervy ako ja,informuj ma,navštívime ho Po tej bitke čo dostane sa bude mať čím chváliť