ahojte, chcem sa vas opytat.. mam velke mnozstvo nausnic, nahrdelnikov, vlastne bizuteria .. ako i veci zo swarovsky krystalov a podobne.. viete ako.. niekde som to zbadala, nemohla som odolat, kupila som si to a potom som si to dala raz na seba a teraz j
Zalozne to urcite neberu. V zalozniach beru len zlato pricom za kamen sa nedava nic a odratava sa z vahy bez ohlady na jeho cenu. Jednoducho Swarovsky je brak i ked mozno pekny.
Skús minimabazar.sk či ako sa to volá alebo ebay. Len neviem či ti to tam niekto kúpi, keďže podobných záležitostí tam je asi miliarda. Alebo si to daj sem na birdz do albumu, možno sa niekto ozve
Naozaj swarovsky a bizuteria ako taka je jednoducho bez hodnoty..... resp hodnotu to strati vo chvili ked s tym vides z obchodu, ale mozno, ze na blsom trhu by sa postastilo...... alebo si napis inzerat.....
Ahojte, ja kupujem sperky na » www.DoplnSatnik.sk kde si viem vzdy vybrat ale najma preto, ze tam maju Vintage bizuteriu a za uzasne ceny. Takze ja takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Zalozne to urcite neberu. V zalozniach beru len zlato pricom za kamen sa nedava nic a odratava sa z vahy bez ohlady na jeho cenu. Jednoducho Swarovsky je brak i ked mozno pekny.
inak skús:
» aukro.sk/?gclid=CMmK2Ybm...
Skús minimabazar.sk či ako sa to volá alebo ebay. Len neviem či ti to tam niekto kúpi, keďže podobných záležitostí tam je asi miliarda. Alebo si to daj sem na birdz do albumu, možno sa niekto ozve
a tiez by ma zaujmalo kolko toho je a zaco to chces predat...