v ke neviem ale toto je dobrá stránka s dobrými cenami sú tam aj fejky aj keď je to podla mňa zbytočnosť lebo každý hneď vie že nie sú ozajstné.. aspoň tí, ktorí plugy/tunely majú
@helloxd Ako tu zu slecny spominaly, zadne usi po kolena nebudu...
Radsej na to kasli uplne veci sa maju robit poradne ne len tak
Ak sa budes o usi dobre starat nebude v 70 zadna katastrofa. Je normalne pri roztahovani to znova pomalicky stahovat a takto fungovat v cykloch.
Tiez som mal cca 2 roky 20mm potom so to stiahol na 4mm teraz je to asi 4 mesiace co mam 12mm a takto sa chodi hore dole, aby bolo ucho pruzne a dokazalo sa pekne stiahnut ak uz tunely, alebo plugy nebudes chciet.
A ak nahodou to poseres, ze budes rychlo roztahovat a potrhas ucho a ono sa nebude chciet pekne stiahnut, stale to je mozne zasit.
Na chirurgii ti to urobia za 2 minutky za nejaky smiesny poplatok a ani to neboli, ked to umrtvia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Fake plugy su trapne, to je hned vidiet.
a ešte by to mohli mať v piccolo na masiarskej
www.crazy-factory.com
Radsej na to kasli uplne veci sa maju robit poradne ne len tak
Ak sa budes o usi dobre starat nebude v 70 zadna katastrofa. Je normalne pri roztahovani to znova pomalicky stahovat a takto fungovat v cykloch.
Tiez som mal cca 2 roky 20mm potom so to stiahol na 4mm teraz je to asi 4 mesiace co mam 12mm a takto sa chodi hore dole, aby bolo ucho pruzne a dokazalo sa pekne stiahnut ak uz tunely, alebo plugy nebudes chciet.
A ak nahodou to poseres, ze budes rychlo roztahovat a potrhas ucho a ono sa nebude chciet pekne stiahnut, stale to je mozne zasit.
Na chirurgii ti to urobia za 2 minutky za nejaky smiesny poplatok a ani to neboli, ked to umrtvia...
Na kieho dable chces roztahovat na plugy, ked chces nosit nausnicu ?
Kamo musis si urcit priority a rozhodnut sa