a v passau som sa ocitol počas letných prázdnin na strednej škole. Využil som sestru, ktorá tam bola na erazme a tri týždne som jej zaberal miesto na izbe. Pekné a zaujímavé mesto.
fúha, chodil som do Nemecka nejakých deväť mesiacov na kamióne ako závozník, takže to bolo mrte veľa miest a mrte veľa dedín... naposledy nejaké to Weeze, Goch, Kevelaer, Kleve... stáli sme s kamošom na parkovisku kúsok od NL/D hraníc a spravil som si výlet do NL - Nijmegen...
@jantebont Mannheim mi príde také vcelku pokojné mesto, ale nezdržala som sa tam dlho, tak neviem ho veľmi posúdiť zo všetkých aspektov... najväčšie rozdiely som cítila pri porovnaní Erlanegenu s Mníchovom, lebo ER je také malé čistonemčúrske mesto, tam nevidíš pomaly iný typ človeka než bledý pomerne chudý ryšavý/blond typický Nemec a Mníchov.. tam sa to naopak hemží farbami od výmyslu sveta a bolo to cítiť aj v tej atmosfére, ale neviem ako sa to tam zmenilo po vypuknutí imigrantskej krízy, no Mníchov mám veľmi rada, ale keby som si mala vybrať mesto pre život, volila by som asi skôr Nürnberg
Berlín, Bonn, Megdeburg - tam býva moja teta boli sme tam milionkrat a poznám to skoro naspamať - je tam krásne a určite odporúčam sa ísť kuknuť- a hlavne krásna rieka Labe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Príroda fajn,ľudia... No samí Slováci proste.
toto (aj keď nie z vtáčej perspektívy )
alebo toto:
alebo chemičku Leuna pri L.:
Tu » upload.wikimedia.org/wikipedia/commo... cke_morgens.jpg/640px-Basteibrücke_morgens.jpg