V kanelárskom, otáčavom kresle, predtym som mala take okruhle z ikei, a nasi mi kupili take normalne kancelarske v domneni ze ma to udrzi vystretu pri compe, ale povacsine sa pristihnem, ze vyzeram ako praveky clovek, ale je o dost lepsie ako ta predtym, lebo v nej nemozem sedet naopak tj chrbat o operadlo a nohy prevesene cez druhe operadlo,popripade na stole, lebo kancelarska ma operadla na ruky z plastu a to je na chrbat moc tvrde.Na obyčajnej drevenej stoličke by som nevydrzala sediet normalne, aj teraz mam problem sediet civilizovane..nikdy nemam spustene dve nohy..1 je max .Na FIT-lopte som chcela sedavat, lebo je to dobre na vystrieranie a tak nejak celkovo, ale vyfucala a stol zacal byt privysoky,moje poziadavky na dofukanie, su vytrvalo ignorovane.Na posteli by som najradsej lezala, keby nebola na druhej strane izby a klavesnica a mys dociahli...
Zo zeme by som nevidela a okrem toho je tvrda, a sposobilo by to zapal niecoho doleziteho a bolestiveho, lebo v byte je taka zima ze aj v najteplejsom lete je normalka chodit spat v mikine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Zo zeme by som nevidela a okrem toho je tvrda, a sposobilo by to zapal niecoho doleziteho a bolestiveho, lebo v byte je taka zima ze aj v najteplejsom lete je normalka chodit spat v mikine.