V práci, lebo prídem domov a nemusím nič, zatiaľ čo keď som prišla domov zo školy, tak som mala milión úloh, projektov a učenia, a zrazu bol večer a celý deň zabitý
Rozhodne v práci… mám prestávku kedy chcem, môžem jesť piť kedy chcem, chodiť na wc kedy chcem a rešpektujú ma a správajú sa ku mne ako k seberovnemu
Čo sa o škole nedá povedať, to je skôr basa
@passerine@3 presne minule som tak išiel autom cez tyždeň a som si tak spomenul na ulohy a skusanie a pisomky a kktiny a hovorim si ze sa mam kurna lepsie
Ako po skole poobedia/vecer/noci boli lepsie, ked telo nevladalo na dalsi den, neslo sa do skoly A zas v praci si mozem dat volno kedy chcem alebo odrobim len par hodin..dorobim inokedy, nejake moznosti naviac.
Ťažká otázka, ale asi v škole, keď aj to skúškové sa dalo a cez semester som si polihoval pomedzi kratšie prednášky zvyčajne na izbe intráku, čo už v terajšej pracovnej 8 hodinovej a viac službe sa vymyká spod takéhoto pohodlia.
Určite v práci. A neviem sa dočkať, ako budúci rok odštátnicujem, nebudem už mať žiadne povinné učenie, žiadne skúšky, žiadnu prax, na ktorú musím chodiť.... A proste si ľahnem a prečítam si nejakú romantickú alebo scifi hlúposť úplne bez výčitiek, že márnim čas niečím, čo má síce baví, ale nič mi to nedá .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Podotázka. Čo bolo pre vás Jednoduchšie? Chodiť do školy, alebo pracovať?
Čo sa o škole nedá povedať, to je skôr basa