doma, električka 4, autobus 23, u mamy, autobus 21, autobusová stanica, škola, autobus 50, trolejbus 208, električka 5, autobus 33, doma
ale aj tak nechápem prečo ťa to trápi chceš ma sledovať?
doma... a potom doma... pred tym som bol doma a ešte predtym doma... nwm čo bolo medzi tym ako som bol doma a doma... ale potom som bol doma a teraz som doma... ale o chvilu pojdem domov.... už sa doma nudim...
v posteli, na prechádzke, vo vankovke, s čokoládou v ruke na prechádzke, na izbe, v kuchynke skupinovo piekli koláčiky a slané koláčiky celé poobedie, na izbe
Hotel Plus, Bulharska, BA - Gymnázium Metodova BA - Hlavna stanica BA - 2 hodiny cakania na uhasenie vzblknuteho restauracneho vozna v TN - kralovany - Dolny Kubin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
nooo a dnes som bol len doma, kedze kopec roboty a som chory ako pan ^__^
8:30 cesta do tesca
9 tesco ......
By som tu pisala do nekonecna ale dnes som bola napr. na tych trhoch originality v martine
ale aj tak nechápem prečo ťa to trápi chceš ma sledovať?
@kachie minule som ta videl v eurovei
aby ste prišli na to koľkí ste boli na rovnakých miestach, možno v rovnakom čase
@piter09 a kedy som tam bola, ja ani neviem
ja som bola rano doma, potom v byvalej prace vyzobrat peniaze, potom v sucastnej praci a teraz som doma
V autobuse č. 83,63
V tescu
V eurovei
V električke č.4,9
V Bille
U kamošky a ďalej neviem
Ja som vás videla v tescu v Lamači
= dúfam, že im tie jabĺčka budú chutiť
Levice, Nitra, Hlohovec, Madunice.
okej tak od rana.
Hotel Plus, Bulharska, BA - Gymnázium Metodova BA - Hlavna stanica BA - 2 hodiny cakania na uhasenie vzblknuteho restauracneho vozna v TN - kralovany - Dolny Kubin
» pocasie.pozri.sk
treba vyuzit posledne pekne dni hlavne pre tych co nemaju radi zimu................ fuuuujjjj