v nose to nosia kurvy (nemyslim kruzky)
v jazyku to kazy zuby
v bruchu po nom ostava nepekna diera
na puse...???
cez obocie je to uz otrepane
cez pery..v pohode, le tiez sa to stava dost nosene uz..
na bruchu je to podla mna NAJNECHUTNEJSIE,vobec sa mi to tam nepaci,a je to moc tuctove
na perach je to celkom fajn,ale nehodi sa to kazdemu
na oboci sa to tiez nehodi kazdemu,ale celkom fajn
na nose to ma kazdy,tiez sa to nehodi kazdemu(to kazdy piercing),a nepaci sa mi to tam
na brade sa mi to nepaci,mozno tak na niekom
v jazyku sa mi to paci,ale znechutila mi to kamoska,ktory si obycajny priec vymenila za daku ruzovu gulicku ktoru ma teraz v jazyku...fuj
cize zhrnutie->vseobecne sa mi piercing nepaci, a nedala by som si ho,akurat tak na jazyku sa mi to moc moc paci...ale upustam od toho.
@20 ten prepich ani moc neboli, ono to ani neboli nejak odlisne od inych prepichov co som zazil, len sa to strane dlho hoji.. proste prepichnute ucho ta boli tri hodky, ani to nie, intustrial tri mesiace..
a je dost riskantne to mat ak si typ do ktoreho si vsetci zacinaju lebo pri bitke je to velka nevyhoda - dost zranitelne miesto a aj sa lahko zasiahne.. no a s roztrhnutym uchom sa tazko rozdavaju rany
surface piercing vzadu na krku, a industrial
tie som strašne dlho zvažovala aj ja, ale radšej som to vzdala...obyčajná nastrelená náušnica v uchu sa mi hojila niekoľko mesiacov, a aj teraz sa mi pár krát do mesiaca zapáli, aj napriek tomu, že som si ju pravidelne dezinfikovala a nebolo to lacné bižu...nechcem ani pomyslieť, ako by pre mňa dopadol industrial alebo surface
Ja mám v obočí... myslím si, že otrepané to nie je na obočí ale nad perou kde si to teraz už dáva každý...v jazyku sa mi páči tak isto rozmýšľala som že si dám prepichnúť aj jazyk v pupku je tiež fajn ale nesie to riziká samozrejme ako všade ale v pupku a v jazyku najviac...no a v nose hehe otras na to sa ani pozerať nedá tam už len ciganky nosia na pere nosia väčšinou EMACI....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
v jazyku to kazy zuby
v bruchu po nom ostava nepekna diera
na puse...???
cez obocie je to uz otrepane
cez pery..v pohode, le tiez sa to stava dost nosene uz..
no neni to sexi
na bruchu je to podla mna NAJNECHUTNEJSIE,vobec sa mi to tam nepaci,a je to moc tuctove
na perach je to celkom fajn,ale nehodi sa to kazdemu
na oboci sa to tiez nehodi kazdemu,ale celkom fajn
na nose to ma kazdy,tiez sa to nehodi kazdemu(to kazdy piercing),a nepaci sa mi to tam
na brade sa mi to nepaci,mozno tak na niekom
v jazyku sa mi to paci,ale znechutila mi to kamoska,ktory si obycajny priec vymenila za daku ruzovu gulicku ktoru ma teraz v jazyku...fuj
cize zhrnutie->vseobecne sa mi piercing nepaci, a nedala by som si ho,akurat tak na jazyku sa mi to moc moc paci...ale upustam od toho.
a co tak idnustrial a tunely?
industrial- krizom cez chrupavku
tunel- no diera v uchu ktora sa zvacsuje a zvacsuje
industrial:
tunel:
a industrial nie je hnus, len je to uz take viac hardcore a kurevsky to boli a hoji sa aj tri mesiace (aj bez infekcie)..
inac v ankete chybaju tragusy a celkovo piercing v usiach, ktory je urcite viac oblubeny nez napriklad na puse, ktore tam je
a je dost riskantne to mat ak si typ do ktoreho si vsetci zacinaju lebo pri bitke je to velka nevyhoda - dost zranitelne miesto a aj sa lahko zasiahne.. no a s roztrhnutym uchom sa tazko rozdavaju rany
inak vpohode..
tie som strašne dlho zvažovala aj ja, ale radšej som to vzdala...obyčajná nastrelená náušnica v uchu sa mi hojila niekoľko mesiacov, a aj teraz sa mi pár krát do mesiaca zapáli, aj napriek tomu, že som si ju pravidelne dezinfikovala a nebolo to lacné bižu...nechcem ani pomyslieť, ako by pre mňa dopadol industrial alebo surface
niečo proti?