Ahoj, máte prosím niekto aktuálne informácie o parkoviskách pri letisku Praha? Čítala som článok, ktorý odkazuje na nejaký porovnávač cien, podľa mi najlepšie vyšlo toto parkovisko - » www.zaparkujteuletiste.cz/... Parkovali ste tam niekedy niekto?
sú tam na to vyhradené parkoviská, či ti má niekto printnúť z googlemaps presne vyhradené miesto pre teba? toto sú otázky... že kde parkovať na letisku, no na vzletovej zóne, nie?
Nerozumiem týmto žgrlošom. Prídem na letisko, zaparkujem auto, zaplatím parkovné a kopem sa v riť. Ak je to veľké letisko, sadnem na autobusík čo sa tam krúti dookola a čistá hlava.
@laurikaaa ja zase nerozumiem ludom, co si nechaju spravit umele kozy, vysavaju prachy z partnera, dokazu 3x nezrobit skusku na sukromnej skole, kde dozor nesleduje odpisujucich a aj cez to vsetko sa dokazu permanentne nad dakoho vyvysovat a pindat. no napriek tomu som nemal potrebu sa k tomu vyjadrit. teda az doteraz, no.
@laurikaaa mna vzdy najviac udivuje ako sa objavi dalsi random clovek o ktorom netusim ze existuje a co to je vobec za nick, ktory presne vie ako zijem, aku mam povahu, co si myslim, aky dochodok ma moja babka a ako sa vola pes mojej triednej zo zakladky, vidim ze v tom nie som jedina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Veľmi sa mi páči, že čím sa nám viac darí tým nás viac hejtujú ľudia. Ideme správnym smerom očividne.