Vdaka Bohu na nebi, vďaka všetkým svätým žťe tento super film nebude v 3D a že má Nolan rozum...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nechapem ako sa môže niekomu páčiť 3D? To jak keby som mu rozmazal obraz a priblížil pližšie. 3D je len pre deti, ale možno ani neni lebo ho neznašam
@finrod a budeš sediet dfakde na rohu kina a budeš vidiet jak keby si to kukal v telke. Ja som si dal na piatok 14.30 avšak čo? aj tak je v kine tma a vždycky ked výjdem mám pocit že je už dávno noc o to lepšie
@poke presne preto rozmyslam ci ist a 3D kde ako....tu by som ho ani nedaval...ale napr. vcera som bol na Abrahama Lincolna: lovca upirov a tam mi teda vobec nevadilo
@finrod bol som na pottr v 3D a blul som a to doslava, bolí z toho hlava a mne je z toho normálne že zle a navyše sa mi to vôbec nehodí. Nemám nič proti zastancom 3D ale niektoré filmy by mali premietaj aj v klasickom 2D a aj opačne.
no je pekne ze vam sa 3d nepaci ale to nezmanena ze filmy sa v 3d maju prestat vyrabat, proste pojdete na 2d, snad neumriete z toho ze niekto si rad aj pozrie 3d -____________-
Nolan vie čo je dobre a ešte mu fandím že nakrúca na klasicke 35 mm filmové pásmo čím je obraz ostrejší nie ako všetci prechadzaju na digitalizáciu, v tomto má Nolan môj obdiv vie konkurovať aj zo staršou technikou a čo sa týka 3D to nemusím zbytočne predražené a som rád že odmieta nakrúcať filmy v 3D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
waaaau...
» www.cinemacity.sk/index.php?actio...
v takom auparku to bude stat 6.50 € za dospeleho, 5.50 € za teena
» en.wikipedia.org/wiki/James_Eaga...
chvalabohu. aspoň jeden inteligent, ktorý kladie dôraz inde ako na nejaké posraté 3D efekty.