@maymmey ja ani neviem či pojdem netuším v akom rozmedzí by sa mal môj rozpočet pohybovať koncom leta,vzhľadom na to,že bývam asi 2 a pol hodiny cesty od BA
minulý rok som bol na CS, tento rok pôjdem na AS , možno aj v cosplayi, možno nie...
a pýtala si sa na ubytovanie, tak to bolo na dajakom intráku, ale v telocvični, kto si uchmatol ten mal aj žinenku... a v spacákoch... ale za tú cenu..
a lístok stál okolo 12€, to ubytko tuším ale 4€, a jedlo v BA to boli dosť vysoké ceny ale neviem presne... + ešte rátaj s tým, že si stadiaľ budeš určite dačo chcieť kúpiť
@angel... samozrejme xD ja idem za narua a ty za kibu že? ... zohnala som už aj sasánka nak máme do trojky... tam zrobíme také yaoi, že na nás do smrti nezabudnú xD xD už som si nechávam budúci týždeň potlačiť triko...že Uke ..len neviem či spredu alebo zozadu xD xD ale už sa nehorázne teším
@bublinka113 Sasu by sa nám fakt hodil do party.. aj keď by to narúšalo moje KibaNaru xDDD (@aki KibaNaruuu~ .... otázne je či vôbec nejaký cosplay bude z mojej strany. plány sú plány, realizácia je už o inom XD
@chidori@angel... veď ubytko tam na AS nieje problém, bo sa dá zajednať na nete... nieje to žiadny luxus, ale vyspíš sa vnútri v teple takže...
@maymmey prečo že ako ďaleko, sa bojíš že by si tam netrafila ? či? bo ak len to, tak minulý rok to bolo tak, že sme sa večer na konci pozbierali všetci, a išli spolu celá skupinka tam... jo, na webe sa píše že to je 1km odtiaľ..
@chidori je to drahé ale tak za to to stojí ja som tam bola jak šialená proste to všetko vidieť pokope toľko otaku občas nejaký ten aziat proste nezabudnem mne mama dala na CS asi 5O€ a minula som to behom pol hodiny Teraz mi dá zrejme rovnako ale už nebudem tak šialená a ešte si niečo ušetrím svoje ale je to tam naozaj hrozne drahé kks to ti poviem ..
tu dole je ubytko napísané, » comics-salon.sk/... .. je to CS, ale keďže to organizuje ten istý človek, tak to časom pribudne aj na stránke AS tj teraz sa to ešte nedá zajednať, bo niesú ešte ani ceny vstupeniek
musím, MUSÍM ísť na CSko, pretože minulý rok tam bol prieview Dragon Age II(doteraz som si neodpustila, že som to zmeškala), určite tam bude napríklad...preview nového Mass Effectu, a ja tam budem mlátiť malé deti, čo ma od toho budú chcieť odtiahnuť a...ach, ako krásne to znie...idzte se mnú...
@angel Presne ako ale ja som tam bola len deň a teď pôjdem len v sobotu V BA bývajú 2 moje BF takže 2 dni sa budem musieť venovať im a oni na Anime ani Japan ozaj niesu takže 5O€ na deň stačilo
@chidori Urobím ti zbierku Budem stád na ulici a zbierať peniaze
@daddy tak sa pridaj k nám Však z teba urobíme dáke malé uke a bude
@chidori hej, jasné by sa tam mohlo spraviť také mini birdz anime stretko akurát že ja nemám zrovna najlepšie social-skills ... ale bol by som rád keby sa nás tam čo najviacej zíde
@bublinka113 oi oi ... mám ísť cosplay hej? xD uvidíme .. však možno vo vlaku sa stretneme .. ak dáte nejakú ceduľku... že hľadáte daddyho xDDDDD lol ale tak aj tak .. ak vás nestretnem .. a ísť tam sám.. ehhh..
@angel@daddy myslím že ona nemyslí na nič čo by sa mi nepáčilo
Tá osoba je podozrivá ale aj ja som tam chcela ísť s niekym iným ale keď ten niekto sa rozhodol ísť na koncert Girugamesh a Miyaviho ta mu už neostali prachy ...
@angel... ok... vlastne to som asi nemal hovoriť lebo : 1, poznám podobné slovo ktoré sa končí na i a nie je až také blbé xDD (yuri xD ) 2, keď už som sa tak vyjadril o yaoi tak ma tu asi teraz ukameňujete xD
@angel Tak ako ja som chcela ísť na moje zlatíčko taky ale mama mi to zatrhla a že na AS zas miniem všetko čo mám takže nič Na Giru som tiež chcela, vidieť Satoshiho a Rya je môj sen ale to je len v Maďarsku takže nič no tak som to vzdala ako úplne
Bože Yaoi to slovo ... to inak super znie keď som minule na blogu čítala že vznik toho slova som sa smiala ale tak no
@bublinka113 tak sry že sa radšej budem pozerať na dve baby ako na dvoch chalanov oi inak .. teda na ten AS nejdeš?? to potom nemám s kým ísť... no.. snáď sa niekto ešte ozve alebo nájde..
@daddy Ideéééém Už som si vymyslela cosplay Teda neni to tak celkom Cosplay ale no nevadí a neviše pravidelne okrádam mamu aby som si konečne mohla kúpiť plyšáka na CS mi to nevyšlo
@bublinka113 nie celkom cosplay? a čo to potom je keď nie cosplay? btw, akýý ? jop ako by nám bolo dobre mať tak kopu peňazí, všade konexie a rodičov, ktorý nás pustia kam chceme, že ? XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
ale zvyčajne tam chodí @psychopineappletastic
Aj v cosplayi!
Pre tento krát Roda s Tegami Bachi
už to aj napisala
Z Birdzu ?? Samý neznámi ludia bojím sa
Nevieš kolko sa cca platí ??
@aki tak znie náš plán, že ? XDD
a pýtala si sa na ubytovanie, tak to bolo na dajakom intráku, ale v telocvični, kto si uchmatol ten mal aj žinenku... a v spacákoch... ale za tú cenu..
a lístok stál okolo 12€, to ubytko tuším ale 4€, a jedlo v BA to boli dosť vysoké ceny ale neviem presne... + ešte rátaj s tým, že si stadiaľ budeš určite dačo chcieť kúpiť
Jasnéé že idem ale len v Sobotu to tak vyzerá Nemám ani kde spať ale tak niekto ma prichýli hádam
@aki pridám sa k vám .... ^^
@bublinka113 haha, okej čo bez toho nenájdeš ? bude cosplay?
@bublinka113 tak poď za Sasukeho...ten nám kvôli maturám vypadol xD ešte bude sranda ak ma nakoniec nepustia xD ange ma zabije xD xD
@bublinka113 lebo my dve to úplne nepokašleme tak sa k nám pridaj bude to fail.... ale aspoň v tom budeme spolu XDD
@daddy ty lama. Ja som bola na CS sama teda nie tak úplne ale i tak som tam bola vlastne sama
@chidori Však poď sú tu viacerí čo nemajú kde hajať ale okolo Istropolisu je hodne lavičiek
lavičky, hmm... dúfam že sa dovtedy oteplí
@aki hai
@chidori ja viem že ne mne mama zariadila euro 26 a tak ma to stojí 7€ z RK odkiaľ ty si?
@maymmey prečo že ako ďaleko, sa bojíš že by si tam netrafila ? či? bo ak len to, tak minulý rok to bolo tak, že sme sa večer na konci pozbierali všetci, a išli spolu celá skupinka tam... jo, na webe sa píše že to je 1km odtiaľ..
@chidori no jo dve noci nespať hore dole... veď v pohodee
@bublinka113 no jo 50 € to sa nezdá ale tam prídeš a zrazu si nič nemôžeš kúpiť lebo na to nemáš prachy XDDD
tu dole je ubytko napísané, » comics-salon.sk/... .. je to CS, ale keďže to organizuje ten istý človek, tak to časom pribudne aj na stránke AS tj teraz sa to ešte nedá zajednať, bo niesú ešte ani ceny vstupeniek
@bublinka113 však sa mi vyzbierať po 4 éčka a hneď bude za čo kupovať
@chidori a ja som čo keď nie sponzor ? XD
@chidori Urobím ti zbierku Budem stád na ulici a zbierať peniaze
@daddy tak sa pridaj k nám Však z teba urobíme dáke malé uke a bude
@chidori žiadne také že to nevyjde pekne tam so mnou pôjdeš!!
@chidori ja sa budem snažiť ale nesľubujem. tak či tak zatiaľ povedz mamke, že dospelý človek a NEchlap
@daddy .....
@daddy to si píš že to nalepím vo vlaku na kupé
@angel Máš niečo proti uke? Však píšeš pohľad seme ne ?
okii DD bolo by super ešte cosplay by sa zišiel nejaký ..
@bublinka113 nie, všeobecne proti tomu nič nemám ...len tá predstava
@aki ... baka uke (ok, to bolo bez kontextu ale musela som..)
...ach do marca času dosť ešte uvidím som tam chcel ísť s niekým iným ale... tá osoba ide s niekým iným a je to komplikované xD
Tá osoba je podozrivá ale aj ja som tam chcela ísť s niekym iným ale keď ten niekto sa rozhodol ísť na koncert Girugamesh a Miyaviho ta mu už neostali prachy ...
ale tej osobe to asi za toho Miyaviho stálo.. chápem ju
Bože Yaoi to slovo ... to inak super znie keď som minule na blogu čítala že vznik toho slova som sa smiala ale tak no
@daddy Jejda Yuri bože fuj
@daddy hahaha
@bublinka113 a jo, yaoi je strašne dobré slovo
@angel takých rodičov nezoženieš ale to slovo je sladké
@kikussykes Čoooo nepridáte sa k nám ?
... takže aký to cosplay? XD
Inak Ange ak nepôjdeš na AS tak ta odstrelím ja som zistila že tam nemám s kým ísť ... Všetci to odvolali
neboj nebudeš ma musieť odstreliť ak nepôjdem, zvládnem to aj sama XD