Basa a gitara a rada si myslim, ze si pamatam nieco aj z klavira ale neviem no mam taky ten elekto tak sa chcem k tomu vratit.. tak snad uz na tuto jesen
Chodila som na priečnu flautu a najčastejšie som si na nej vyhrávala My heart will go on a teraz pri tomto fóre som si na to spomenula, že by som si to dala zase znova, len už som dlho nehrala a vlastne ani neviem kde flautu mám. Tipujem, že sa jej rodičia zbavili aby už nemuseli počúvať My heart will go on.
V kapele na basu, to hrame taky progik, nejaky ten prog metal prog rock
Doma si hrajkam aj na gitary, teraz mam skor take math rock obdobie tak si hravam to
A na klaviri obcas len tak vymyslam party lebo mam len pozicany midi klaves ale ked budu financie by som si rad kupil nejake digi piano nech si trosku pripomeniem aj to
A spev sa ucim chidim do zusky takze to hlavne to co mi da cvicit pancelka, ale uz sa pomaly dostavame aj k nejakym lahsim veciam co pocuvam ze si mozem vybrat
Hudba je proste uzasna, kazdemu by som odporucil vyskusat sa nejaky naucit
Gitara, ukulele, keyboard, zobcová flauta a nervy mojej rodiny, samozrejme.
Štýl hudby... rock, country, občas pop (všetko najmä staré pesničky), teraz som sa dala aj na klasickú hudbu.
začínal som na cajon (a perkusie), čosi viem zahrať na gitare (ale nič extra, len také, čo stačí k ohníku , doma mám keyboard na ktorý neviem ale chcem niekedy viedieť aaa niekedy chcem minimálne skúsiť bicie
Klavír a hrám veci, ktoré som sa učila v škole + tie, ktoré som mala doma, ale nikdy som ich nehrala, dlho som sa tomu nevenovala a počas strednej som na to kašľala, čo si dodnes vyčítam , tak sa to snažím dobehnúť .
A toto leto som mala viac času, tak som skúšala nejaké skladby Nightwish
Čo ale najviac chcem, je Sleepwalking Past Hope od HIM, no roky už márne hľadám noty.
ja hrám 18 rokov na klavíri a organe a živí ma to aj. štýl hudby. sakrálna hudba. ovládam aj niektorých svetských interpretov. petra muka veľmi rád hrám. plus ešte niečo.a tak.ale najmä sakrálna hudba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Doma si hrajkam aj na gitary, teraz mam skor take math rock obdobie tak si hravam to
A na klaviri obcas len tak vymyslam party lebo mam len pozicany midi klaves ale ked budu financie by som si rad kupil nejake digi piano nech si trosku pripomeniem aj to
A spev sa ucim chidim do zusky takze to hlavne to co mi da cvicit pancelka, ale uz sa pomaly dostavame aj k nejakym lahsim veciam co pocuvam ze si mozem vybrat
Hudba je proste uzasna, kazdemu by som odporucil vyskusat sa nejaky naucit
Štýl hudby... rock, country, občas pop (všetko najmä staré pesničky), teraz som sa dala aj na klasickú hudbu.
A toto leto som mala viac času, tak som skúšala nejaké skladby Nightwish
Čo ale najviac chcem, je Sleepwalking Past Hope od HIM, no roky už márne hľadám noty.