ak pripustim logiku duší a iných životov potom by som si chcel brať spomienky, ale uplne všetky ... čo znamena že by som mohol žiť večne kludne aj na zemi v ďalších a ďalších telách
Radsej nic ak nieco ako dalsi alebo posmrtny zivot existuje ale tak spomienky by sa zisli lebo zas bolo by mi luto ak by som zabudol na to co bolo a ak by mi to malo pomoct nerobit take chyby alebo nieco take tak by bolo super si to pamatat aj z tohoto dovodu ale to su kktiny skapem zahrabu ma a hotovo
a co som si zobral z tych predoslych zivotov? asi nic , z tohoto taktiez nic ,mozno skreckovanie , a co ludske budem potrebovat v posmrtnom zivote alebo vecnosti? asi nic , cize tema len tak do placu hodena. hadzes hrach zbytocne na stenu a pytas sa ludi otazky zacinajuce slovom(som zabudol slovny druh) 'keby'? asi ano . pojdes uz spinkat? ja teda ano ,dobru noc
@obsession ako vies ze je smrtelna? informacia je nesmrtelna (ak je spravnym sposobom uchovana / prenasana) a co ak je dusa prave ta informacia ktora definuje nase ja?
@xxar3s odkial mas tu informaciu?..podla tej mojej informacie ..je dusa smrtelna..a stym s tebou suhlasim..dusa v preklade clovek..cely ako taky..s telesnou schrankou s krvou s myslenim ale aj dychanim ...neverim na ziaden odtelesneny zivot duse po smrti..to je len v rozpravkach...ked clovek zomrie uz ho niet je vsetko fuc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vieru, nádej, lásku...
A ty?