Neviem, mam pocit, ze by to dopadlo ako v kazdom jednom filme o cestovani v case a ovela viac by som veci dojebala alebo by som napriek vsetkym svojim zasahom skoncila uplne rovnako do roku 2017.
Ale davala by som obrovsky pozor na malu Narazu od jedenastich rokov. Zmen zakladnu skolu co najskor, to ti extremne pomoze.
Neopovaz sa dietovat a chudnut, kym nemas ukonceny vyvoj a dostatocne (bio)chemicke vzdelanie.
Nezahadzuj sa s kamaratmi, ktori su kokoti.
Bud dobra k rodicom a pomahaj im, uprac po sebe, ty maly hovniak, a nauc sa varit a obsluhovat pracku.
Cestuj, uc sa jazyky, chod na vymenny pobyt.
Nevysadzuj antidepresiva len tak z rozmaru, je ti lepsie PRETO, ze ich beries, nie preto, ze ich uz nepotrebujes.
Nechod na Ing. stupen na ten odbor, kam si povodne nastupila.
Nefajci tolko, mas 15 a si smiesna.
A zbal si svojho sucasnehp frajira ovela skor
Niektore veci... co by ma vtedy presvedcilo, ze viem, ze by som sa vedel dat presvedcit je, ze trapit sa pre niektore veci je zbytocne. Ubral by som trosku zo svojich idealov a vysvetlil by som si na rovinu, ze ako sa veci maju, a ze o co sa vlastne snazim. Myslim, ze by som sa dokazal presvedcit, ze to tak naozaj je. Nalial by som si viac zodpovednosti, ukludnil by som sa v urcitych chvilach, ze to fakt neni take zle, .. a tak. Viem, ze skusenosti som potreboval na to, aby som chapal veci tak, ako ich chapem dnes, a ze niektore veci by som nepochopil, keby som sa v tom branil. Cize v tomto ohlade je to skor take, ze by som nemenil asi nic, ale niektore veci sa dali "zahodit" a proste som len potreboval mentora a ten nikde nebol. Od niektorych hluposti by som sa usetril. To je tak asi vsetko.
Asi nic, lebo neviem, ako by to ovplyvnilo buducnost a nemam chut zazit vacsie sracky, ako som zazil. Nech je vsetko tak ako je, vdaka roznym negativam som spoznal velmi velmi velmi super ludi, ktori mi dost ovplyvnili zivot..
Ale ak sa bavime aj o takych veciach, ako je sportka, tak samozrejme ze by som chcel vyhrat tych par milionov eur a vratil by som cas s vysledkami na papieri...
Ja to pojmem tak ako Narazu a pripajám odkazy malej Paulínke:
Nefarbi si vlasy, si na to mladá a vyzeráš komicky.
Tiež, nediétuj. Viem, že sa ti teraz zdá, že si tlstá, ale nie si. Až to čo si spôsobíš tým jojo efektom bude nadváha.
Užívaj si školy prírody, tábory a výlety. Nemysli neustále iba na svoju rodinu a neplač za nimi. Je viac ako pravdepodobné, že im nie je ani z osminy tak smutno ako tebe.
Stojíš za lásku. Možno nie si najkrajšia v triede, ale si krásna a raz príde chlapec čo to pochopí.
Uč sa. Neflákaj to, lebo to raz budeš ľutovať.
Láska je krásna. Ale aj bolí. Tak sa za ňou až tak nenaháňaj.
To čo sa deje u teba doma NIE je v poriadku. Stojíš za to aby ťa tvoji rodičia ľubili viac a to, že oni nechcú alebo nevedia to, nie je tvoj problém a už vôbec nie tvoja chyba.
Je ale smutné, že toto všetko mi mal kto povedať. A predsa nepovedal.
Pamätám si veľmi vela zápasov ktoré skončili napríklad 0:0.
Pamätám si ako remízovala na týchto MS v hokeji Kanada so Švajčiarskom 2:2 a po 2. tretine vyhrávala 2:0.
Pamätám si ako v tenise Siegemund rozjebala Halepovú.
Poznám víťaza MS v hokeji či už v tomto roku ale predchádzajúcich.
Viem že Trump sa stal prezidentom rovnako alo Macron.
Viem že Brexit sa stal.
Viem že ĽSNS sa dostalo do parlamentu.
To sú také kurzy, že všetko by som to natipoval a stal sa milionárom.
Okrem toho by som samozrejme zmenil vela chýb v mojom živote.
...najprv by som si zašiel do budúcnosti aby som si overil či niečo meniť treba.
a potom podľa toho čo by som sa dozvedel v budúcnosti by som sa snažil popremýšľať a rozhodnúť čo (ak vôbec niečo) a ako presne zmeniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale davala by som obrovsky pozor na malu Narazu od jedenastich rokov. Zmen zakladnu skolu co najskor, to ti extremne pomoze.
Neopovaz sa dietovat a chudnut, kym nemas ukonceny vyvoj a dostatocne (bio)chemicke vzdelanie.
Nezahadzuj sa s kamaratmi, ktori su kokoti.
Bud dobra k rodicom a pomahaj im, uprac po sebe, ty maly hovniak, a nauc sa varit a obsluhovat pracku.
Cestuj, uc sa jazyky, chod na vymenny pobyt.
Nevysadzuj antidepresiva len tak z rozmaru, je ti lepsie PRETO, ze ich beries, nie preto, ze ich uz nepotrebujes.
Nechod na Ing. stupen na ten odbor, kam si povodne nastupila.
Nefajci tolko, mas 15 a si smiesna.
A zbal si svojho sucasnehp frajira ovela skor
Ale ak sa bavime aj o takych veciach, ako je sportka, tak samozrejme ze by som chcel vyhrat tych par milionov eur a vratil by som cas s vysledkami na papieri...
Nefarbi si vlasy, si na to mladá a vyzeráš komicky.
Tiež, nediétuj. Viem, že sa ti teraz zdá, že si tlstá, ale nie si. Až to čo si spôsobíš tým jojo efektom bude nadváha.
Užívaj si školy prírody, tábory a výlety. Nemysli neustále iba na svoju rodinu a neplač za nimi. Je viac ako pravdepodobné, že im nie je ani z osminy tak smutno ako tebe.
Stojíš za lásku. Možno nie si najkrajšia v triede, ale si krásna a raz príde chlapec čo to pochopí.
Uč sa. Neflákaj to, lebo to raz budeš ľutovať.
Láska je krásna. Ale aj bolí. Tak sa za ňou až tak nenaháňaj.
To čo sa deje u teba doma NIE je v poriadku. Stojíš za to aby ťa tvoji rodičia ľubili viac a to, že oni nechcú alebo nevedia to, nie je tvoj problém a už vôbec nie tvoja chyba.
Je ale smutné, že toto všetko mi mal kto povedať. A predsa nepovedal.
Pamätám si ako remízovala na týchto MS v hokeji Kanada so Švajčiarskom 2:2 a po 2. tretine vyhrávala 2:0.
Pamätám si ako v tenise Siegemund rozjebala Halepovú.
Poznám víťaza MS v hokeji či už v tomto roku ale predchádzajúcich.
Viem že Trump sa stal prezidentom rovnako alo Macron.
Viem že Brexit sa stal.
Viem že ĽSNS sa dostalo do parlamentu.
To sú také kurzy, že všetko by som to natipoval a stal sa milionárom.
Okrem toho by som samozrejme zmenil vela chýb v mojom živote.
ostatne pičoviny su pičoviny
a potom podľa toho čo by som sa dozvedel v budúcnosti by som sa snažil popremýšľať a rozhodnúť čo (ak vôbec niečo) a ako presne zmeniť.