óó áno , vyštudovať maliarstvo to musia byť krásne roky života...potom to už horšie bude keď zvyšok života strávim maľovaním japonských turistov na námestí
jasné, všetci budú matematici, maliari, doktori....môžeš sa pridať k Huxleymu, Orwellowy a Čapkovi a napísať nejakú tu utópiu... ...rád si to potom prečítam...
ehm akože ale ved je vela odborov kde sa da isť na doktorantské štúdium a je o to aj zaujem... ale myslím si že to nejako nezmení celkove myslenie ľudstva alebo čo ani lepší svet neni zato..alebo je čo ja viem..ale nezdá sa mi
na objasnenie môjho pobavenia tvojím príspevkom,
myslím, že by si v ateliéroch maľby (podotýkam - venujúcich sa štúdiu maľby, nie maliarstva ako "maliar-natierač") ťažko hľadala voľakoho, kto by bol počas svojho života niečím takým ochotný (alebo vôbec schopný, keď už sme pri tom, keďže to vyžaduje veľmi úzku špecializáciu na stupídne karikatúry) zarábať si na chlebík/farbu/aparatúru/fotošop atď.
ale môže to byť zaujímavá výzva/ konceptuálny pís, skúsim niekomu o tomto nápade zreferovať!
a subverzívne techniky pokladám za lepšie uplatnenie/investíciu energie, než uplatnenie seba samého na perpetuáciu bezproblémového chodu ľudskej civilizácie, aká sa teraz javí byť
zatiaľ som nedosiahol to, aby sa mi nepozdávalo ani to prvé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Absolútne nechápem pointe otázky.
na objasnenie môjho pobavenia tvojím príspevkom,
myslím, že by si v ateliéroch maľby (podotýkam - venujúcich sa štúdiu maľby, nie maliarstva ako "maliar-natierač") ťažko hľadala voľakoho, kto by bol počas svojho života niečím takým ochotný (alebo vôbec schopný, keď už sme pri tom, keďže to vyžaduje veľmi úzku špecializáciu na stupídne karikatúry) zarábať si na chlebík/farbu/aparatúru/fotošop atď.
ale môže to byť zaujímavá výzva/ konceptuálny pís, skúsim niekomu o tomto nápade zreferovať!
zatiaľ som nedosiahol to, aby sa mi nepozdávalo ani to prvé
svet je ohromný!
ako ho zlepšiť pár človiečikmi?