"vysnená práca v kancelárii" - neexistuje pre mňa. Kancle sú nuda.
Momentálne mám prácu, ktorú by možno niekto nazval otrockou, no je to normálna fyzická práca. Áno, občas si na ňu ponadávam, ráno sa mi nechce vstávať, cez deň zmoknem a zamrznem, no v konečnom dôsledku je strašne super, lebo mám skvelého zamestnávateľa a taktiež možnosť spoznať nové miesta a ľudí.
@tarassaco to je pravda ale neni to taká tá klasická "kancl práca" dufam a vela vela som sa uz narobil takou tou klasickou fyzickou,je to jednoducho práca do ktorej chodí 80 percent populacie,ale ked je moznost vybrat si preco nie .. a tou otrockou som myslel skor taku naozaj v hroznych podmienkach,
@narazuvzdornaa presne !dakujem! .. a kancl job som ešte nerobil kedze som relativne mlady .. a len btw ako sa dá sklbit fotka krásneho dievčaťa a urevaného vulgárneho chlapa .. soooo si drevča alebo chlap,nikdy som to nevedel
Pre mna by aj tak vyhrala ta druha moznost...a ani to ze "je tam moznost karierneho rastu" este neznamena ze by si karierne rastol alebo teda no bohvie kolko by to trvalo kym by sa dostal tam kde chces..to uz mozes vziat tu druhu na leto a potom najst nieco ine popri skole
Ak je to tvoja vysnena práca tak nerieš čo ti tu píšu ostatní, že pre nich to nie je
Určite prvá možnosť, v zahraničí možno zarobis toto leto o pár korún viac, lenže ak zamakas v tej prvej tak sa po čase vypracujes na takú pozíciu, kde tie koruny budeš mať permanentne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2.otrokárska dočasná manuálna práca s Afrikáncami,Rumunmi,Thajčanmi,Obyvateľmi Haiti (neviem ako to vysklonovať) ..ale za viac penazí ..
v tomto období som mal vyskúšať jednu a možno by sa mi podarilo zmeniť job,tak by ma zaujímalo čo si o tom myslíte
Momentálne mám prácu, ktorú by možno niekto nazval otrockou, no je to normálna fyzická práca. Áno, občas si na ňu ponadávam, ráno sa mi nechce vstávať, cez deň zmoknem a zamrznem, no v konečnom dôsledku je strašne super, lebo mám skvelého zamestnávateľa a taktiež možnosť spoznať nové miesta a ľudí.
Určite prvá možnosť, v zahraničí možno zarobis toto leto o pár korún viac, lenže ak zamakas v tej prvej tak sa po čase vypracujes na takú pozíciu, kde tie koruny budeš mať permanentne