@thinkaboutjustice@Lenkaska1 no ja si myslim ze taky tiger moze byt rad ked dostane od svojho pana kazdy den 12 kilo kureniec a nemusi si to maso lovit sam a bojovat o prezitie ale pekne si cely den lezat
a zradlo pride samo.
@xxar3s to je ale kolobeh v prirode, to by si teda zatvaral kazde zviera do klietky alebo nejakeho maleho vybehu kvoli tomuto ? Ja si rozhodne myslim, ze mu bude lepsie v prirodnej rezervacii
@lenkaska1@Thinkaboutjustice no keby mam na vyber medzi tym co tiger na slobode (kazdoedenny boj o prezitie v savane) a medzi istotou prezitia v zajati tak radsej beriem tu istotu.
Žiadne divoké zviera by som doma nechovala. Tie peniaze by som radšej použila na ich ochranu vo voľnej prírode.
Ale bratrancovi by som kúpila kravku na farmu.
havuška.
lebo z uvedených.. nevidim dovod ich chovat ked by im bolo lepsie vo volnej prirode, a havo je toho jedine zviera, o ktorom som presvedcena ze mu viem dat pohyb, starostlivost a vsetko co by mu nemalo chybat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a zradlo pride samo.
@Tarassaco ako pre koho ja by som to bral
Ale bratrancovi by som kúpila kravku na farmu.
lebo z uvedených.. nevidim dovod ich chovat ked by im bolo lepsie vo volnej prirode, a havo je toho jedine zviera, o ktorom som presvedcena ze mu viem dat pohyb, starostlivost a vsetko co by mu nemalo chybat