...koho by si obsadil/a do hlavnej úlohy? Teda ten/tá daný/á herec/herečka by predstavoval/a teba
Treba brať do úvahy samozrejme výzor. Nehovorím,že sa musíte podobať,ale tak keď som napr. ja vysoká plochá hnedovláska,nevyberem si blonďatú pamelu andre
nicka cave-a, vie vyzerať podobne mŕtvolne, až na to že u neho je to sexy, tak by to bol taký príjemný kompromis medzi realizmom a pozitívnou reprezentáciou
Ako odpoved netusim, preto napisem prve, co mi napadlo, ked som uvidel nadpis Dnes som nad tym rozmyslal.
Asi od 11-ich rokov mam silnu predtuchu, ze zomriem neuveritelne komickym sposobom - ze niekde zakopnem a spadne na mna zeriav s nakladom korytnaciek a na to cele spadne lietadlo alebo tak nejak. No a vlastne potom ludia na pohrebe budu celi smutni z toho, ze uz nezijem, ale zaroven budu musiet pocas ceremonialu zadrziavat smiech nad tou stupidnou zhodou okolnosti a mojou komickou nesikovnostou.
No a ten film by sa zacinal touto scenou - potom by isiel nelinearne a retrospektivne. Dakujem za pozornost xD
mia wasikowska
lebo ona je tiež také 4ever dievčatko ako ja
ináč hned som rozmýšľala aj nad tým ked som uvidela túto tému že na akú knihu sa podobá môj život tak úplne starec a more, proste 130 strán o tom istom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Sam Riley
alebo Al Pacino 8)
Jim Sturgess
dajme tomu
ale tak asi robert downey krížený s nejakým pesimistom s mŕtvolným pohľadom a teraz mi nenapadá nik
ale režírovať by to musel jedine Tarantino :-S
čo ja viem? Ellen Page asi nepodobáme sa, ale má rovnako detský ksicht a je tmavovlasá s bledou pleťou
Asi od 11-ich rokov mam silnu predtuchu, ze zomriem neuveritelne komickym sposobom - ze niekde zakopnem a spadne na mna zeriav s nakladom korytnaciek a na to cele spadne lietadlo alebo tak nejak. No a vlastne potom ludia na pohrebe budu celi smutni z toho, ze uz nezijem, ale zaroven budu musiet pocas ceremonialu zadrziavat smiech nad tou stupidnou zhodou okolnosti a mojou komickou nesikovnostou.
No a ten film by sa zacinal touto scenou - potom by isiel nelinearne a retrospektivne. Dakujem za pozornost xD
a teraz metusim. Mam kratke vlasy, kratku bradu a takeho herca, ktory by sa mi podobal, som zatial nevidel
lebo ona je tiež také 4ever dievčatko ako ja
ináč hned som rozmýšľala aj nad tým ked som uvidela túto tému že na akú knihu sa podobá môj život tak úplne starec a more, proste 130 strán o tom istom
že Nicky Cage, alebo Johny Depp - skoro som odpadla
síce sa nepodobáme ale keby ma má niekto hrať tak chcem byť pekná!
, lebo toľko rôznych životných situácií by vedel zahrať iba on
A hudbu jednoznačne Hans Zimmer alebo Angelo Badalamenti
proste ja mám rovnaký prejav ako johny depp vo filmoch väčšinou, alebo ako robert downey, (ale nemyslím ten taký intelektuálny, ale skôr ten pojašený)
a neviem na koho sa podobám nuž...
@greyness co ti sije, ty si toto
autorka fóra jasne píše : Treba brať do úvahy samozrejme výzor
to kto je? sa má na mňa podobať, či čo?
niežeby sme sa podobali, ale ona furt hrá rovnaké blbky, tak by v poho zvládla zahrať aj mňa
jééjiQ. prečo si smutný? sú to škaredé sny?