@ladyfox o to nejde, že nože, dobodala by som čímkoľvek (šróbovákom... pardón pán profesor, skrutkovačom), ale tam by som si tak krásne vybila ten potláčaný hnev a agresivitu
Hodiť do vane s kyselinou ale ešte pred tým,by som im strkala ihly pod nechtíky,rozrezala bruško a pohrabala sa v jatrach a bodla by osm im niekolkokrat do srdca adrenalin ! MEOW :3
Najskôr by som tú osobu zbičovala a na rany by som nasypala soľ Potom by som jej/mu/im odtrhla nechty a nakoniec by som ich priviazala ku kotve hodila do mora
vidličkou pichať, kopať , liať horúci vosk, vythnúť vlasy, sypať na nich hnoj, mravce, hmyz, dať ich do žumpy... ale to iba ľuďom , ktorých by som brutál nenávidela .. už takí štyria boli .. a nad týmto som rozmýšľala v amoku, ale ptm som sa upokojila
podľa pohlavia a vzhľadu... chlopa by som len dajako polial a zapálil, škaredú ženu asi len neviem čo, žeby ma nepošpinila jej krv a so sexicou rsp jej zvyškami po predohre by som sa náležite po-hral... jo, ale zapchať papuľu, kto to má počúvať?!!!!
poznate chlapika "Holky z Pokecu"? Ktory zbiera zazitky so slecnami z azetu.... tak ja by som tak s najvacsou pravdepodobnostou zbierala vrazdy (mozno aj blog by vznikol)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale ľudia očividne chápu otázku aj takto
MUHAHAHAHAHA
vrazedny nastroj: slovnik slovenskeho pravopisu muheeheheeeee :"D