nič z možností... nič fantasy, nič romantické... ešte možno že niečo o vojne by som si prečítala, ale inak mam rada romány.... čiže dlhé príbehy s množstvom postáv a tiež niečo na spôsob knihy : Kto chytá v žite.... mládež toto si určite prečítajte.... je to super aj pre takého človeka, kt. nerád číta... určite sa mu to bude páčiť ... zaručene ... odporúčam!
mam rada rozne zanre knih do dievcenskych romanov po horory.. momentalne citam upirske denniky a chystam sa na druuhu cas tiez mozem odporucit harryho pottera, twiilight sagu upirske denniky, dzinsovy dennik 1,2 atd atd.... bez knich by bol moj zivot tazsi ale vazne milujem knihy..
chuť čítať je vždy, ale nie vždy na to je aj čas. je to smutné, ale proste niekedy to musím odložiť. a už keď si niečo prečítam tak King..... jednoznačne... ako on je najlepší.... alebo niečo nadprirodzené....
Po pravde som bola len zvedavá, aké diela sa dnes najčastejšie čítajú. Ale koľko ľudí, toľko chutí... veď ako sa na ten graf tak kukám, veľké rozdiely v tom ani nie sú, život deciek sa nejak vyšvihol, ale len o necelé 4%-tá... Takže z toho môžem vyvodiť len to, že záleží na diele, či bude čítané (autor je samozrejme tiež dôležitý, veď pod akým menom by sa potom publikovalo??? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
2. strašne sa mi páči ten nadpis "keby si mal chuť čítať..."