Mali by tam byť tulene aj ľadové medvede (mimo mesta sa môže chodiť len s puškou) a ako miestnu špecialitu vám naservirujú steak z velryby (Velrybie maso vraj chutí podobne ako hovadzie).
Napíšte aj vy svoje nápady na nejaké zaujímavé miesto ktoré sa dá pokukať za pár dní.
5 dní je máličko na nejaky "väčší" výlet tak by som šla do Krakowa a tam žrala a oddychovala
Keby som mala 7-8extra volnych dní v zime šla by som do Laponska a v lete napr na Sardiniu/Maltu/Cyprus
da sa cestovat aj za par supov, staci na to aj jeden weekend (mozno + 1 den k nemu)... kamarat nedavno Kodan, spiatocna letenka za 29,- evry, na 3 dni, hostel za 30 evry na dve noci... X krat som isiel este doma na SK zo Ziliny v piatok poobede vlakom k Baltickemu moru, na poloostrov Hel a v nedelu odtial vecr naspat, za par bubakov... keby som mal teraz 5 dni volna, tak s najvacsou pravdepodobnostou domov na SK a Tatry alebo Mala Fatra... prip. ak by bola akcia na Eurostar cez kanal, tak z Bruselu do Londyna, resp. Brighton...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Napíšte aj vy svoje nápady na nejaké zaujímavé miesto ktoré sa dá pokukať za pár dní.
Keby som mala 7-8extra volnych dní v zime šla by som do Laponska a v lete napr na Sardiniu/Maltu/Cyprus