neviem si predstaviť, že by som si niečo pchala do oka.. ale zase si neviem predstaviť ani to, že by mi na nose stále zavadzali okuliare.. ale keby som sa mala rozhodnúť..tak asi tie okuliare.. ved aj slnečné nosím
sosfky su super vec..ale len v tom pripade ked sa nejdes zabavat..lebo nekdo ti nechtac dako pri dance dance alebo pogo pogo ale metli metli jebne do hlavy a mas bude po sosofke alebo po oku..
@ladymobscene uz sa ti niekedy stalo, ze ta niekto buchol po hlave a vyleteli ti čočky?? tak to by si mala asi zmenit značku
nosím čočky už dlhšie a stále je to pre mna zázrak nad zázraky. neznášam, ked ma tlačia okuliare, neviem si predsatvit, ze by som behala s okuliarmi alebo nich hrala tenis..
celý život som mala okuliare, posledné 2 roky som prešla na šošovky a som úplne spokojná, je to určite oveľa pohodlnejšie aj estetickejšie, nikdy som s nimi nemala žiaden problém...
Jednoznačne okuliare, pokiaľ nosí človek pekné, kvalitné a štýlové okuliare, tak je to asi najlepší doplnok, rozmýšlal som, že začnem nosiť pekné okuliare s normálnymi sklami, len tak na image...
Ja nosím už pol roka šošovky, najprv som sa toho hrozne hrozne bál, že si vypichnem oko, ale všetko je úplne v pohode, a okuliare by som si už za žiadnu cenu nenasadil!!!
ja som jeden čas aj uvažovala nad šošovkami, ale vždy keď vidím niekoho, ako si ich vyťahuje z očí, príde mi to nechutné, ja neviem prečo, nemôžem sa na to ani pozerať, nie si ešte sama pchať prsty do očí.
takže preto u mňa vyhrali okuliare a nemám s ich nosením najmenší problém.
napríklad keď som prvýkrát videla môjho terajšieho chalana, páčilo sa mi na ňom hlavne to, že má okuliare a ako v nich vyzerá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
aj ked ja mam doobry zrak
hoci ako sa poznám, nechcelo by sa mi ich vyberať
už tri roky mám šošovky....
a okuliare už nikdy nechcem....
takze.. clovek si na to zvykne
nosím čočky už dlhšie a stále je to pre mna zázrak nad zázraky. neznášam, ked ma tlačia okuliare, neviem si predsatvit, ze by som behala s okuliarmi alebo nich hrala tenis..
takže preto u mňa vyhrali okuliare a nemám s ich nosením najmenší problém.
napríklad keď som prvýkrát videla môjho terajšieho chalana, páčilo sa mi na ňom hlavne to, že má okuliare a ako v nich vyzerá