Ak tak malo, ze nevyzijem z mesiaca do mesiaca, tak urco nie ale pracoval som za slusne prasule v robote, ktora mi je proti srsti (rozbijal som kde sa dalo a este sa mi nasetrilo dost nato, aby som si kupil auticko) tak z urcitostou viem, ze u mna to o peniazoch nieje
logicky tá druhá možnosť. ak človek nie je lenivý postupom času si zvykneš. na druhej strane mnoho ľudí nevie hospodárne nakladať s peniažkami, preto tak aj vyzerajú. najprv človek by mal pracovať v práci, kde zarobí menej, aby rozumel hodnote penazí, ktoré vyjadrujú jeho celomesačnú snahu. a nie ako v OVB, kde devätnásťročné blondínky ktoré o financiách a točenie peňazí nemajú ani šajnu, nikdy nikde neinvestovali peniaze, sedia v kancelárii desiati a reálne si nevedia zarobiť dávajú rady ľuďom v strednom veku, ako je najlepšie zhodnotiť svoje úspory. prosím vás. Je to na smiech. ale človek vekom dozrieva, takže z toho si nerobím nič. takže keď sa vrátim k danej otázke a možnostiam, obe možnosti v podstate sú akási "pravdivá utópia" neviem či som sa dobre vyjadril, ale stopercentný nemôžem byť už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov