keby som bol vynalezca pocitaca , mal by som v rukach buducnost ludi , tak by som ten plan zavrhol , ze na to pride aj iny clovek ze si nechcem pospinit ruky neskutocne hroznym vynalezom ... tak nejak , no
,,Keby som nestál na tomto parkete, tľap, tľap, pracoval by som v tejto robote: Mliekárkou by som bola a celý deň by znela táto moja pesnička: Áááách, podojím kravičku, máme mliečko, áááh, podojím kravičku, máme mliečko... ,, toto mi napadlo pri tejto vete..a chceeeeeeeem vrátiť ten čas, keď sme to hrali aj my na stužkovej
Neviem, co z aseba odpovedat, ale viem, ze snehovavlocka by sa v takom pripade isla hrat von a nesedela za internetom, i ked tie dnesne deti, no, no...
@snehovavlocka (A to som este zadanie zle pochopila, ale ved nevadi - pozri sa na tu nocnu hodinu.. Clovek unaveny z rokovania, po takom nemoze byt vyzadovana preciznost umu!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
xD
..kvak..
a keby som bol väčší chlap tak som riadne hovado