chcel by som byt bud lev alebo orol kralovsky lebo sa mi tie zvierata pacia a orol hlavne kvoli velkoleposti a lietat som vzdy chcel...snad sa mi splni en wingsuit
chcela by som byť knihou...veľmi rada by som totiž zistila, koľko lásky je človek schopný prejaviť neživému predmetu, vďaka ktorému môže aspoň na chvíľku zabudnúť na realitu dnešného krutého sveta....
Vždy ma fascinoval prenos vedomia do iného tela... chcel by som celkom zdravé telo. Vždy si brať nejaké telo a ostať trvale mladým...
Ako Orochimaru...
Ale nerád spôsobujem druhým ľuďom utrpenie takže by som sa na to asi nedal - ukradnúť niekomu telo... hoci keby som tú možnosť mal... človek nikdy nevie...
Do nejakého múdreho človeka, aby mi potom jeho vedomosti ostali Ale keby mam snivat, tak do nejakeho stromu, čo rastie už stovky rokov a všetko si "pamätá"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jaj no co ja viem, asi do vtacika , zalietat si trochu
a kopu dalsich... tazko vypichovat nieco
Bez vysvetlenia.
Ako Orochimaru...
Ale nerád spôsobujem druhým ľuďom utrpenie takže by som sa na to asi nedal - ukradnúť niekomu telo... hoci keby som tú možnosť mal... človek nikdy nevie...
ale keby som si mohla len jednu vec vybrat.. tak by som chcela byt kon!! lebo je silny, velky, krasny a smrdi mu z ust tak ako mne
.. a este preto lebo by som si chcela vyskusat ako sa beha po styroch nohach...