Je to zname , niekde som minule o tom pocul , ze ludia chcu pomoct ale nieco im v tom brani , nemozu za to a zostanu lahostajni aj ked vedia ze by mali a chcu pomoct. Ale to skor v inych pripadoch , toto je nahovno fakt.
a k veci : odsudzujete to ale na konci článku je písané, že sa už stalo, že boli aj za to odsúdení niektorí, keď aj pomohli, tak čo sa čudujete ? a majte ma aj za necitlivú sviňu ...
nevravím, že to nieje hrozné, to určite je ale treba čítať články dokonca...
@hangtime11 ja som si to čítala, neboj sa, ale ani vo sne by mi nenapadalo, že keby som išla okolo maličkého dieťaťa, ktoré leží na ceste v kaluži krvi, že by som mu nepomohla. Ty snáď nie?!
Ja nemám slov. Úplne tá hudba a ten pohľad na to vo mne vyvolali neskutočný plač a rozčarovanie. Ako môže byť niekto tak slepý! Sú to ľudia ako my. Nech mi nehovoria, že to nevidel ten na tom veľkom aute, že sa oproti nemu rúti malý chlapec. Ale obchody asi nepočkajú.
@klaudiqaaa - ja som to nemyslel konkrétne na teba... a samozrejme, že ja by som mu pomohol, ale proste, ak je v článku písané, že sa už niečo podobné stalo a ten čo pomohol, tak to naňho našili, tak potom to nieje až také nepochopiteľné, že tomu dievčatku nik nepomohol...
@uggla mňa to tiež strašne vzalo..... a čítaj článok.. ten človek čo ho položil na kraj cesty bol nejaký smetiar ktorý išiel hľadať jeho mamu a to dieťa jej utieklo keď išla vyzdvihnúť bielizeň...
ale jeden komentujuci napisal daco co je v podstate pravda.... pre cinanov niesu ludia nic ine ako stroje, ktore im zvysuju uroven ekonomiky, pre nich je to len "jedno dieta hore-dole" a tak to potom dopadne....
ked je v takej (udajne) vyspelej krajine normalne nechat lezat uprostred cesty dievcatko v kaluzi vlastej krvi, tak potom fakt neviem kde to zijeme
Co sa cudujete? V tomto komunizme na kapitalisticky sposob ludsky zivot nema absolutne ziadnu hodnotu.
@klaudiqaaa stava sa z teba lepsi clovek, alebo si tu doteraz hrala divadielko? Lebo velakrat si sa ukazala ako egoisticka bezcitna mrcha i ked v podstate ja som taky isty, ale tomu decku by som tiez pomohol. Deti nemozu za to, ze tento svet je tak skurvene skurveny.
každú sekundu zomrie tisíc ľudí oveľa horšou smrťou, iba sa to nenatočilo na kameru... no čo, poserkajme sa... ja vidím oveľa horších vecí, ako je toto video! jedno decko prejde auto a celý svet padne na riť, ale dôležité veci sa neriešia...
my, "civilizovaní ľudia" sa raz dožerieme sami. hanba, napľuť do ksichtu a kopanec medzi oči.
@tommyhot Žiadne divadielko, len niekedy treba byť nad vecou a zastávam názor, že nie je dobré každému ukazovať kto naozaj si a aké veci sa ťa vedia dotknúť...
Ale dobre to jeden kamarát vystihol, že v číne ľudský život nemá absolútne žiadnu hodnotu... a keď náhodou niekto niekoho zrazí, väčšinou ho radšej dorazí, pretože je to lacnejšie ako keby mu mal platiť zdravotnú starostlivosť.... Pripadá mi to choré...
@stuntbiker ešteže vieš v ktorej krajine sa nachádza Peking (ach)
inak prišlo mi skoro do plaču, ako zastal a zistil, že pod autom má dieťa a prešiel ho druhým kolesom... a ako to všetci mali niekde v riti keď sa ešte hýbalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
cest vynimkam az nejake su
..kvak..
nevravím, že to nieje hrozné, to určite je ale treba čítať články dokonca...
neviem kedy si ľudia konečne uvedomia čo má väčšiu prioritu ako spomínané peniaze. koledujeme si o riadny problém ... to vám garantujem
ľudstvo to pochopí až príliš neskoro...
co ake kvak ?
..kvak..
Zaujímalo by ma, kde bola jeho mater!
Ja by som pomohla. Dieťaťu na 400%.
Skoro som sa rozplakala.
little boya mal nechat pre ludi takehoto charakteru. vsetkych ich narvat na jedno miesto a bum.
človek je permanentne na survival mode a o nikoho iného sa nestará...ani o deti
poďakujte sa komančom, ktorí ešte stále pestujú ,,nás mnóga"
Tri krat po nej prešlo auto takže ...
ked je v takej (udajne) vyspelej krajine normalne nechat lezat uprostred cesty dievcatko v kaluzi vlastej krvi, tak potom fakt neviem kde to zijeme
aj za pohreb sa usetri
ja neviem co sa vzrusujete, takto by to malo fungovat stale.
priserne :/ stacil mi clanok nemam odvahu na video.
@klaudiqaaa stava sa z teba lepsi clovek, alebo si tu doteraz hrala divadielko? Lebo velakrat si sa ukazala ako egoisticka bezcitna mrcha i ked v podstate ja som taky isty, ale tomu decku by som tiez pomohol. Deti nemozu za to, ze tento svet je tak skurvene skurveny.
my, "civilizovaní ľudia" sa raz dožerieme sami. hanba, napľuť do ksichtu a kopanec medzi oči.
@missewo
@krvaaa
niekto sa pomyli a hned sa toho chytate mne je to jedno kto to je kukol som video a tim to haslo vedel som ze su to sikme oci
a tak ci tak ci japonec ci cinan je to na jedno kopyto uchylne
..kvak..
» www.topky.sk/cl/11/1289341/Z... lekári ju vyhlásili za klinicky mŕtvu.....
Ale dobre to jeden kamarát vystihol, že v číne ľudský život nemá absolútne žiadnu hodnotu... a keď náhodou niekto niekoho zrazí, väčšinou ho radšej dorazí, pretože je to lacnejšie ako keby mu mal platiť zdravotnú starostlivosť.... Pripadá mi to choré...
inak prišlo mi skoro do plaču, ako zastal a zistil, že pod autom má dieťa a prešiel ho druhým kolesom... a ako to všetci mali niekde v riti keď sa ešte hýbalo
@camilla ty si mi čím ďalej tým viac nesympatická
@sandy114 mne vtedy prišlo až zle.. je mi strašne ľúto hlavne jej matky
a napiste mi to este 10 ze som sa sekol mne je jedno japonec cinan vsetko je to to iste perverzne
peace
..kvak..