Vytiahol zapaľovač a pripálil si cigaretu, kochajúc sa dramatickou scénou. Pretože neviem prečo ho bije, možno je to parchant ktorí si to zaslúži, možno len nevinná obeť. Kým policajti prídu môže byť aj trikrát mŕtvy. Ak by to bolo vážne, tak by som agresora napadol, ale nie s holými rukami, treba mať (väčšiu) istotu.
gratulujem, jeden z mála, čo neznásilnil humor do krajnej trápnosti
ja by som asi zaklopala na rameno niekomu väčšiemu a fyzicky zdatnejšiemu, že "aha, ujo... oni ho bijú, urob niečo". lebo by som sa bála, že dostanem na hubu a nerozchodím to
lenže pri zvýšenej hladine adrenalínu konám vždy dosť iracionálne, tak neviem...
som bitkár, toto aj keď som videla na zš, aj keby som mala mať krvavé ústa, vždy som utekala a mlátila toho agresora, hlava nehlava, noha nenoha, zub nezub.
Asi by záležalo od toho, koho by bili a kto by ho bil ... kebyže nejaký namakaný oný, tak volám, ale určite nie políciu, z nich nič
Ale fakt neviem, mňa bili a neraz, viacerí a nikdy mi nik nepomohol, len sa smiali jak prijebaní, tak je vo mne niečo ako .. prečo by som mala pomôcť ja?
v nasej dedine sa pobili... predomnou, poriadne, 1vs3+boxer mal
ale obaja boli smejdi, tak... kazdy ma partu, do nich sa nepletiem, ale ked vidim, akym styi lom sa bije, tak by som mu dal, lenze darmo je niekdo silny, ak je ich viac... to uz je aj na psychike a odvahe
takto... proste nepreceňujem svoje schopnosti a mám pud sebazáchovy aj keď som typ človeka čo sa iných zvykne zastať a neznášam proste keď sa "silnejší" búri na "slabšom" .... lenže zoberme si fakty... ja som na slovný útok ... mám meter a pol, 50kg čiže najlepšie čo by som mohla urobiť by bolo zavcolať fízlov...
ale keď budem na vš a budem mať čas alebo dohovie, proste raz niekedy, by som sa chcela prihlásiť na nejaké bojové umenie! je to môj tajný sen odmala! (ale nemyslím dajake zuby drasajuce.. nejaku sebaobranu, judo alebo skôr take sebaobranne alebo na obratnosť zamerané a tak... alebo proste take kde by ma učili tei ruky vykrucať a tak aby som spacifikovala človeka bolesťou ale nijako mu neublížila 8) a pre útle mladé dievča je to dosť šikovné si myslím )
@purpledrug666 wow, to som nevedel... dost ma to aj mrzi, ze si si tym musela prejst=/ale o to viac ta uznavam, ze ta to nezlomilo disappointed:thumbs)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
biť ho netreba, len mu obliecť dačo normálne a pichnúť testosterón
kde by si mi ho chcel pichať?
gratulujem, jeden z mála, čo neznásilnil humor do krajnej trápnosti
ja by som asi zaklopala na rameno niekomu väčšiemu a fyzicky zdatnejšiemu, že "aha, ujo... oni ho bijú, urob niečo". lebo by som sa bála, že dostanem na hubu a nerozchodím to
lenže pri zvýšenej hladine adrenalínu konám vždy dosť iracionálne, tak neviem...
Ale fakt neviem, mňa bili a neraz, viacerí a nikdy mi nik nepomohol, len sa smiali jak prijebaní, tak je vo mne niečo ako .. prečo by som mala pomôcť ja?
ak by to bola mne neznama alebo nie blizka osoba, tak volam policiu a nebudem sa zapajat, moja bezpecnost je na prvom mieste.
ale obaja boli smejdi, tak... kazdy ma partu, do nich sa nepletiem, ale ked vidim, akym styi lom sa bije, tak by som mu dal, lenze darmo je niekdo silny, ak je ich viac... to uz je aj na psychike a odvahe
ale keď budem na vš a budem mať čas alebo dohovie, proste raz niekedy, by som sa chcela prihlásiť na nejaké bojové umenie! je to môj tajný sen odmala! (ale nemyslím dajake zuby drasajuce.. nejaku sebaobranu, judo alebo skôr take sebaobranne alebo na obratnosť zamerané a tak... alebo proste take kde by ma učili tei ruky vykrucať a tak aby som spacifikovala človeka bolesťou ale nijako mu neublížila 8) a pre útle mladé dievča je to dosť šikovné si myslím )
ale veď to už dávno bolo