Bola som na samotke a poväčšine som rozmýšlala nad tým čo budem robiť vonku . Na takých miestach sa dá premýšlať len nad minulosťou alebo budúcnosťou. A ešte nad tým čo bude na jedenie.
(a nie je to to isté , ako ked sa človek cíti byť sám a býť sám fyzicky ani zdaleka , je to velký rozdiel)
človek je socíalna bytosť , potrebuje kontakt s ludmi , potrebuje komunikáciu aspon minimálnu , vidieť ludské tváre (trčať na birzi, ked už sa nič iné nedá napr.)
Ale keď som bol na psyche tak som strávil jeden pekný deň v klietke a to som rozmýšlal nad tým ako kopnem sestričku do členka hneď v tom momente ako ma vypustí
ja by som bol neopísateľne šťastný (ak by to bola ozaj samotka a neotravovali ma tam ani dozorcovia) sníval by som, astraloval by som, kadečo by som a premýšľal nad všetkým možným, všetko možné si predstavoval... rozprával by som sa s ulrikom, hladkal by som ho, robil mu kadejako dobre... CHCEM BYŤ NA SAMOTKEEE a nikto ma tam nechce strčiť :/
..sedel by som, keby som nesedel tak ležal a keby neležal tak stál, keby nestál (som) tak klačal, a ak neklačal tak kvočal, ak nekvočal ležal, ak neležal tak sedel..........
@schizoofrenik omg ja som mala najväčšie nervy s tej bezmocnosti, mega som plakala od nervov keď som nemohla ani len vypičovať lebo by som dostala mínusaky ale aspoň som sa tam mohla tváriť ako cvok, a nikomu to nevadilo
Snívala, proste predstavovala si všetko možné. Ak by som mala kde písať, tak by som tvorila. A skúšala by som astrálne cestovať alebo aspoň lucidné snívanie ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(a nie je to to isté , ako ked sa človek cíti byť sám a býť sám fyzicky ani zdaleka , je to velký rozdiel)
človek je socíalna bytosť , potrebuje kontakt s ludmi , potrebuje komunikáciu aspon minimálnu , vidieť ludské tváre (trčať na birzi, ked už sa nič iné nedá napr.)
Horšie je to teraz. A sranda, všetci majú s rodičmi problém v puberte a potom už nie, u mňa je to naopak.
Keby som ale bol , vkuse by som cvicil , kliky alebo cokolvek , nic ine by sa asi moc nedalo.
Cvičila by som. Spievala si. Skúšala sa smiať. Neviem.