Keby ste dnes mali zomrieť, ako by ste zhodnotili svoj život? Stihli ste si ho do tohto dňa naozaj užiť? Alebo máte ešte sny, ktoré by vám bolo ľúto, že ste si ich nestihli splniť? Alebo ste nestihli vôbec nič?
Stihla som toho celkom dost ale ZDALEKA nie vsetko! pretoze som toho stihla dost len vzhladom na moj vek. Vzhladom na priemernu dlzku zivota to je nic. Chcem sa vydat a mat deti a pekny dom so zahradou!!
No akoze takto....ja mam pocit, ze vediem ppci zivot, plnim si sny, hybem sa k tomu, co som chcela od vzdy (no ok, ak nie od vzdy tak aspon od zaciatku puberty), videla som vela zaujimavych miest, robila zaujimave veci, ale preboha, mam necelych 23 rokov este som si zdaleka neodzila a neuzila to, co by som chcela.
Vobec nic si nemoze asi nikto povedat no kazdy ma aspon par peknych momentov v zivote aj ked teda ja zalostne malo ale ak by som dnes skapal potesilo by ma to aj tak nic pekne uz nikdy nepride ci budem zit 30 ci 100 rokov takze tak
Stihla som toho na svoj vek podla mna v ramci moznosti dost: vystudovala som slusnu skolu, 4. rok robim uzitocnu a naplnajucu pracu na v nasom obore jednom z najvyssich pracovisk v regione, kde som sa rozhodla zit. Nasla som si (zda sa) najsuper manzela a co-to sme stihli precestovat. Mam dobre vztahy ci uz medzi kamaratmi alebo kolegami, necitim sa uz na svete sama. V ramci moznosti sa snazim pomahat aj rodicom a som rada, ze sa za mna nemusia v ziadnom smere hanbit.
Samozrejme ale este mam(e) mnohe male aj velke plany, preto by mi bolo naozaj luto, keby to dnes cele skoncilo.
Bolo by mi ľúto teraz zomrieť, mám rozrobené plány, sny, ciele, ľudí a tak... :/ nehoorím, že som nemala pekný život a nestihla kdečo už, ale mám budúcnosť pred sebou a ťažko by som sa s niečim takým uzmierila
Bol by som este viac v riti ako doteraz.
A jasne ze by som nic nestihol spravit co by som aj mohol spravit ?... Nemam za kym by som siel alebo niečo, takze by som si maximalne zapol online hru a hral. Alebo vyskusal vsetky hry ktore som mal rad a mam ich na pc. Napisal nejaky odkaz kadekomu alebo nieco a tym by to haslo.
Určite že mal a bolo by ich hneď viacero (napr. vysnívaná práca, nájdenie si vzťahu a partnerky, mať s ňou možnosť mať deti, kúpa môjho vlastného auta a uživať si život viac ako si ho v podstate pol roka skoro neužívam) ...vyštudoval som a nemám totiž takpovediac kamarátov z tadeto ...všetko rozcestovaný a zo školy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale aj tak som len gágaj, táraj a pre vás prdús
keby dnes umriem tak som viedla uplne zbytocny zivot plny konzumu
teda nie, zďaleka som nestihol všetko
Samozrejme ale este mam(e) mnohe male aj velke plany, preto by mi bolo naozaj luto, keby to dnes cele skoncilo.
A jasne ze by som nic nestihol spravit co by som aj mohol spravit ?... Nemam za kym by som siel alebo niečo, takze by som si maximalne zapol online hru a hral. Alebo vyskusal vsetky hry ktore som mal rad a mam ich na pc. Napisal nejaky odkaz kadekomu alebo nieco a tym by to haslo.