Všetko okrem tých skupín obľúbených či čo : D neviem poriadne hrať na nič, o speve radšej pomlčím a netúžim o nejakej mohutnej prezentácií mimo Birdzu : P
ale pri 5. a 6. moznosti by sa dalo vsetko uskutocnit, lebo keby som nahrala hit, dost by som na tom zarobila, aby som si potom mkohla dovolit aj nieco z ostatnych moznosti a keby som mohla robit dva tyzdne co chcem, mohla by som si tiez nazhromazdit vela penazi na hocico ine este aj po tych dvoch tyzdnoch
Ja neviem... ešte ten poznávací zájazd okolo sveta by sa dal ale... raz by som chcela ísť okolo sveta, ale nie ako poznávací zájazd... to mi pripadá také... strašne organizované a ja potrebujem byť akčná a používať mapu a zisťovať si veci a tak...
A tie ostatné ma nejako nelákajú vôbec...
No tá limuzína je skôr bonus - a že si môžem robiť čo chcem?
Natočím klip s mojou obľúbenou kapelou na jachte v Španielsku ...A ešte by som si zahrala v klipe na gitaru ...
A počas tých dvoch týždňov by sme stihli ešte Mexiko, Las Vegas aj New York ...
Šla by som s nimi na turné keby som mohla ...
len ja a moja laska...a krásne krajiny s nadhernou prirodou ako Gronsko,Finsko,Norsko,Novy Zeland,...Francuzsko s jeho uzasnou historiou a s hradom Carcassonne...BUDÍIČEEEK....snívam
@galinka suhlasim,ja by som velmi chcela ist na zajazd obzriet Finsko,Gronsko,Francuzsko,ale tie ponuky,vela ludia pokope,vela prikazov,zakazov,je to prilis organizovane,ako si povedala, a ja nemam rada presnu organizovanost..
2 tyzdne na luxusnej jachte a spravit poriadnu party
poznavaci zajazd okolo sveta
poznavaci zajazd na 2 tyzdne do New Yorku
2 tyzdne v Mexiku hotel iba pre teba a samozrejme poriadna zurka
a inak to je jedno hocikam len nech je to niečo new rád cestujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A tie ostatné ma nejako nelákajú vôbec...
Natočím klip s mojou obľúbenou kapelou na jachte v Španielsku ...A ešte by som si zahrala v klipe na gitaru ...
A počas tých dvoch týždňov by sme stihli ešte Mexiko, Las Vegas aj New York ...
Šla by som s nimi na turné keby som mohla ...
@galinka suhlasim,ja by som velmi chcela ist na zajazd obzriet Finsko,Gronsko,Francuzsko,ale tie ponuky,vela ludia pokope,vela prikazov,zakazov,je to prilis organizovane,ako si povedala, a ja nemam rada presnu organizovanost..
batohy, stany..na dva týždne prenajaté auto, juh francúzska a campy..
čím menej ľudí, tým lepšie
dva táždne na "zájazd okolo sveta" je málo. Aby človek poznal krajinu, musí sa v nej na chvíľku cítiť ako doma a na to deň alebo dva nestačia.
poznavaci zajazd okolo sveta
poznavaci zajazd na 2 tyzdne do New Yorku
2 tyzdne v Mexiku hotel iba pre teba a samozrejme poriadna zurka
a inak to je jedno hocikam len nech je to niečo new rád cestujem
Osobne ani jedno .. najradšej by som na pol roka vypadol na Nový Zéland s plným kontom a so zrkadlom plus ntb v batohu.