asi nepovedala "niekomu" "niečo". neviem však prečo, ale mám taký zvláštny pocit, že TO sa udialo z nejakého dôvodu. A hneď po tomto mi prišlo na um, že by som šla na inú školu, do ČR, za bratom a za ľuďmi, kt. pre mňa znamenali moc. Ale tiež mi vŕta v hlave, že aj táto potrhlá NR je pre mňa dôležitá. Tak asi nič
@matus123 súhlasím s tebou.. ja osobne by som chcela kamošov..partiu s ktorou by som chodievala von..a vsade..a momentálne ju nemám :/ čiže by som sa zmenila na niekoho..nie ineho ale komunikativnejšieho
pár okamihov a chýb, ktoré som v minulosti urobila...tentokrát by som sa (snáď) zachovala inak...ale beriem to tak, že sa stalo to, čo sa stať malo a snažím sa žiť pre prítomnosť a netrápiť sa tým, čo bolo
výzor a ešte by som sa v sobotu nepriznala k tomu čo som sa priznala.. a vlastne kebyže si mám vybrať (čo asi áno keďže len jednu vec) tak asi ten výzor kebyže vyzerám inak všetko je inak a nemusím sa priznávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Mať o 3 roky viac.
(Piotra, daj si facku a zobuď sa!)
Tým som chcela naznačiť, že nad takýmito somarinami som stratila 17 rokov života.
"If I had a chance for another try,
I wouldn’t change a thing
It's made me all of who I am inside"
a teraz si tak uvedomujem, že... vlastne nič viac
Mašišku, mobil, občiansky alebo aspoň dôstojnosť.