mala by som v kancli skrytú kameru a mikrofón a keby sa o to niekto pokúsil, sadisticky by som si užívala, ako mu zavarím keď sa nad tým zamyslím, tak myslím, že to by bola moja najmilšia časť takej roboty
@anzu asi ťažko by si niekomu zavarila... pokial su dokazy ziskane nelegalnym sposobom, pred sudom su neplatne.. a je nelegalne nahravat cloveka, bez toho aby o tom vedel
raz budem mozno lekar... a neverim tomu ,ze nitko nie je podplatitelny...budem sa snazit tomu vyhnut ale bude to tazke... pacienti si totiz radi poistia liecbu peniazmi...
@interrupcio to fakt? fuck, človek ma chce podplatiť a ja som tá zlá, lebo som získala dôkaz proti jeho súhlasu, čo je samozrejmé, lebo však kto by chcel proti sebe dôkazy? milujem takúto logiku (ach)
@anzu Ja by som tú kameru ešte dal pod dozor niekomu povolanému aby som k nej nemal priamy prístup keďže každý má svoju cenu tak aby ma to zbytočne nelákalo keby niekto zadelí vysokú sumu
Tazko to hodnotit takto z pohladu tretej osoby. Ked clovek pocuje slovo "uplatok" tak to automaticky berie ako nieco zle.
V tej danej situacii sa mu to ale moze javit uplne inak. Kludne ako "ale co, ved nerobim nic zle a syn z toho aspon bude mat novy bicykel, ktory uz rok nemozem kupit kvoli nasponovanemu rozpoctu"
Spravis raz a dost sa voci tomu otupis. Potom spravis druhykrat a tretikrat sa nad tym uz ani nepozastavis.
mozno keby som bola lekarka, aby som potlacila niekoho kto ma podplatil, ked je dlhy zoznam cakatelov... ako sudca by som nechcela byt, je to priliz riskantne oslobodit nejakeho vraha... a policajt? asi ano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
V tej danej situacii sa mu to ale moze javit uplne inak. Kludne ako "ale co, ved nerobim nic zle a syn z toho aspon bude mat novy bicykel, ktory uz rok nemozem kupit kvoli nasponovanemu rozpoctu"
Spravis raz a dost sa voci tomu otupis. Potom spravis druhykrat a tretikrat sa nad tym uz ani nepozastavis.