10 mega EUR pekný peniaz, určite by to bol pekný domček, a zvyšok by som investoval na šport pre mladých a nakupil nejake prístroje do nemocníc a určitá časť by bola v banke - poistka aby som nemusel pracovať a mal by som všetko čo potrebujem. A kolotoč kúpim to je nápad xD
Jaaaj. Dal by som sa potetovat, najlepsie kury na vlasy, predlzenia, mrte kadernik. Dom akurat, za nim vlastny skatepark. V pivnici nahravacie studio. Kupil by som si najdrahsiu a najcennejsiu gitaru + aparaturu. Najlepsie rok .69 . Auticko. Este by mi vela ostalo, a na to by som nabalil daku poluskurvu
čo ja viem? nepredstaviteľne veľa peňazí.. kúpila by som si domček, do konca života by som enmusela nič robiť, navštívila všetky miesta čo chcem, venovala sa písaniu... fakt neviem presne povedať
dom. podla moznosti nezavysly od nikoho (cize vlastny zdroj vody a energie... a v skleniku banany a ryzu)... a samozrejme na nejakom normalnom mieste, nie v tomto absurdistane. hoci je problem najst miesto s normalnym podnebim a zakonmi... takze asi dva domy (vo svedsku kdekolvek s pristupom k letisku a niekde pri mori... asi vo francuzku... a zase niekde s pristupom k letisku...) xD... a samozrejme vybavu do tych domov... cize poriadne osvetlenie, ozvucenie, pocitacova siet... a €10M by najskor ani nestacilo xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to su take blbe otazky
myslim ze nieje problem toto netreba investovat to treba iba minat (rozumne)
stvrtku gitary, cd-cka, knihy , atd
a stvrtku odlozit na horsie casy
čo ja viem? nepredstaviteľne veľa peňazí.. kúpila by som si domček, do konca života by som enmusela nič robiť, navštívila všetky miesta čo chcem, venovala sa písaniu... fakt neviem presne povedať
hm to je 301 milionov Sk...
predpokladam ze je to po zdaneni, ze som uz zaplatil dane (2 miliony eur). hm.
neviem asi by som si kupil nejake strasne drahe sportove auto, a inak by som asi zil tak ako doteraz, ziadna zmena...
kto sa na ne dá, krátky život má...