@16 hej? no u nas sa vobec nechodi len nam to profesorka teraz vybavila cez nejake znamosti tak aj my mame ist dakedy koncom novembra....ale inac sa u nas nechodi kks sme nejaka pofiderna skola
@freedomko pitva ktoru vidis cez video je o nicom. neni to take ako naozaj a mam pocit ze vela spravi samotny pach..takze je to slaby odvar.. ale je to zaujimave
u nas sa chodilo na pitvu aj z gympla...ale bohuzial uz nie
chcela by som sa na to pozriet, bola by som zvedava ci by som to vydrzala
@Bloodydoll je to len video, nie je to o silnom ci slabom zaludku. Ale myslim, ze by som zniesol aj skutocnu pitvu. Mne sa hnusia len pavuci, inak nemam problem s cimkolvek. Pravidelne navstevujem stranku hovno.sk
Robím na polícii s trestnými spismi a občas sa tam objaví aj nejaká mŕtvolka. Skutočné fotky sú fakt dosť zaujímavé, tiež sú tam fotky z pitvy a tak pod. (hlavne keď nájdu už nejakú mŕtvolku mesiac starú, lezú po nej larvičky a podobný hmyz, tie sú obzvlášť chutné...), pripadalo mi to drsnejšie ako na tom videu čo postol @freedomko , tiež som si pri tom v pohode jedol vifonku. Ale naživo to musí byť o dosť horšie.
@freedomko ta pitva je uzasna fakt takto to so mnou moc nerobi, akurat na zaciatku ked sa reze pokozka a potom ked hlavu rozobera chvilkami take cudne ale inak wau ale nazivo neviem pochybujem ze by som sa na to postojacky dokazala pozerat
No fujky. Obrazky ci videa su len slaby cajicek Sila je aj robit niekde v krematoriu, umyvat a davat do kopy mrtvoly aby na poslednej rozlucke vyzerali dostojnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A som smutná z toho, že kamarát už nerobí asistenta na patológii, nemám žiadne príhody
jj zdravotka
@Bloodydoll Na našej škole sa chodí... druháci boli minulý týždeň...
Takže o rok to asi čaká aj mňa =D Ak sa niečo dovtedy nezmení...
No ja mám 1,2 a možno bude aj jedna 3 ale to záleží aj od monitoru
@20 na zdravotku berú každého ved teraz je málo zdravotníkov
A teraz neviem, ci by som sla, fakt netusim, musela by nastat taka prilezitost a az vtedy by som sa rozhodla, ale urcite ma to nikdy nejak nelakalo.
u nas sa chodilo na pitvu aj z gympla...ale bohuzial uz nie
chcela by som sa na to pozriet, bola by som zvedava ci by som to vydrzala
ale live to môže byť dosť zaujímavé.
btw. @38 som presne na tom tak isto