dansko to nic to je mala krajina hned hore nad nemeckom, najjuznejsia so spominanych.. nic z neho tak isto svedsko si myslim ze po prirodnej stranke urcite zaostava daleko za finskom a norskom.. napiste aj niekto ze preco do finska a nie norska radsej alebo naopak diky
Sranda, mna cele roky fascinovali a nejak, ani neviem preco, pritahovali tieto severske krajiny... doteraz mi to v podstate trva. Hlavne Finsko a Svedsko... ale aj to Dansko a Norsko a k tomu este aj Island... neviem preco, ani co presne, ale je to tak. A ktoru z tychto styroch bysom si vybral? Hmm to je naozaj tazka otazka. Dansko by som asi vylucil v tejto konkurencii ako prve pretoze je z nich najjuznejsie a nejak tak mi pripada najmenej atraktivne z toho mojho podivneho pohladu a pocitu- hoci som tam nikdy osobne nebol... a z ostatnych troch, hmm to je tazke... myslim ze prirodou by ma snad najviac oslovilo Norsko- to pobrezie a tak... ale, opat sme pri tom, ze neviem preco, ma nejak tak v globale z tychto krajin najviac pritahuje Svedsko. Tak celkovo, neviem... je to divne fakt neviem cim to je ale asi by som si nakoniec vybral to Svedsko ... ale urcite by som si pocas tej dovolenky urobil aj maly vylet do susedneho Norska na fjordy! ..... ou ou teraz som si uvedomil ze toto je vlastne otazka zamerana vyhradne na tie prirodne krasy no tak, ako som uz naznacil, po tej prirodnej stranke by to bolo zrejme Norsko.
Dala som Fínsko,ale neviem sa rozhodnúť.Najradšej by som tam šla na dlhšie a prešla si kúsok z každej krajiny.. Jazerá,hory,fjordy,horúce pramene,soby,aurora borealis,veľryby..no proste všetko A keď už,tak by som do toho zahrnula aj Island A potom by som sa zobudila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ak by som vedela jazyk tak tam idem ale tie ich jazyky sú hrozne ťažké a neviem ako sa tam (ne)využíva angličtina)
hoci predstava ist do varmlandu a najst berlinga je velmi lakava.